HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



02.09.2024
Formand inden sæsonpremiere: Vores hold er stærkere og bredere

I denne uge begynder Badmintonligaen. Vendsyssel Elite Badminton (VEB) er for 19. år i træk at finde landets stærkeste liga, og VEB's målsætning er igen at spille med om medaljerne.

- Vi har været blandt de fem bedste i ni sæsoner i træk, og de seneste tre sæsoner har vi vundet bronze, guld og guld. Vi skruer ikke ned for ambitionerne. Tværtimod. Vi har et stærkere og bredere hold end sidste år, og derfor vil man også opleve, at der sker udskiftninger på holdet fra kamp til kamp, siger formand Jan R. Jensen.

VEB har sikret sig tilgang af den stærke franske mixeddoublespiller Delphine Delrue, som ligger nr. 14 på verdensranglisten. Derudover har VEB hentet den franske herresinglespiller Arnauld Merkle som erstatning for knæskadede Magnus Johannesen. Desuden gør amerikaneren Beiwen Zhang comeback i VEB-trøjen efter en sæsons fravær, hvor hun koncentrerede sig om OL.

- På papiret har vi et stærkt hold, men det er heller ingen hemmelighed, at flere af vores spillere har valgt at stoppe deres internationale karriere. Det betyder, at der venter dem en ny hverdag, hvor de i større grad selv skal sørge for at stå skarpt og få den spilletræning, som er afgørende, hvis vi vil være med i toppen af Badmintonligaen, udtaler Jan R. Jensen.

VEB indleder sæsonen tirsdag aften ude mod Værløse, og torsdag aften kommer RSL Odense på besøg i Arena Nord i Frederikshavn.

Badmintonligaen består af 10 hold, der møder hinanden én gang i grundspillet. Nr. 1 og 2 kvalificerer sig direkte til semifinalerne, mens nr. 3-6 mødes i to kvartfinaler, hvor nr. 3 og 4 har fordel af hjemmebane. Nr. 10 rykker ned i 1. division, mens nr. 8 og 9 skal spille kvalifikationsspil.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen