HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



03.09.2024
VEB godt fra land i Badmintonligaen: Vinder 7-2 ude over Værløse

Vendsyssel Elite Badminton åbnede sæsonen med en udesejr på 7-2 over Værløse i Badmintonligaen. Dermed sikrede VEB sig alle tre bonuspoint og altså 10 point i alt.

- Vi er meget tilfredse. Det havde vi gerne solgt kampen for inden. Det er altid ekstra spændende i sæsonens første kamp, og det blev ikke mindre spændende af, at vi kom bagud 1-2, siger assistenttræner Rune Dam Dyhr.

Han fremhæver VEB's franske debutant, Delphine Delrue, som ligger nr. 14 på verdensranglisten i mixeddouble, Hun vandt sammen med Robin Tabeling 1. mixeddouble og bragte VEB foran 5-2 med en sejr i nøglekampen i damedouble med Debora Jille.

- Hun viste allerede her i sin første kamp, at hun bliver et stort aktiv for os. Det bliver interessant at følge hende i Badmintonligaen, mener Rune Dam Dyhr.

VEB's øvrige sejre blev sikret af Kirsty Gilmour i 1. damesingle, som hun vandt i to sæt. Det samme gjorde Frederikke Østergaard i 2. damesingle og Gustav Björkler i 2. herresingle. Endelig vandt Robin Tabeling og Victor Svendsen 1. herredouble i to sæt, efter de havde været bagud 13-19 i første sæt. 2. herredouble med Lasse Mølhede og Zvonimir Durkinjak, der igen gjorde comeback, afsluttede kampen med at vinde 23/21 i tredje sæt.

Der var nederlag i tre sæt til Gustav Björkler og Debora Jille i 2. mixeddouble. De tabte 22-24 i tredje sæt, hvor de havde to matchbolde. Victor Svendsen blev slået i tre sæt i 1. herresingle.

- Vi kan kun være tilfredse. Spillerne viste igen den rigtige indstilling på en altid svær udebane i Værløse, udtaler cheftræner Allan Kolbro Nielsen.

VEB skal i aktion igen på torsdag, hvor RSL Odense kommer på besg i Arena Nord i Frederikshavn.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen