HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



22.08.2024
Mathias: - Det siger rigtig meget om Robin, at han vil hjælpe os i denne situation

Mens den tidligere VEB-spiller Mathias Christiansen sidder ude med en forventet karantænedom, skal Alexandra Bøje danne makkerskab med VEB's hollandske topspiller Robin Tabeling.

Mens Mathias Christiansen (t.h.) sidder ude med karantæne, spiller Robin Tabeling (t.v.) sammen med Alexandra Bøje.

I april stod de på hver sin side af nettet og kæmpede om at komme i EM-finalen. Nu skal Alexandra Bøje og Robin Tabeling for en midlertidig periode kæmpe om turneringssejre sammen, skriver oplyser Badminton Danmark.

Robin Tabeling har til og med OL spillet sammen med Selena Piek, og de har tidligere opnået en ranglisteplacering som nummer otte i verden.

På den nuværende 10. plads ligger Alexandra Bøje sammen med Mathias Christiansen, men kort før OL modtog sidstnævnte sin tredje advarsel inden for 12 måneder for forkert indrapportering af sine whereabouts. Parret besluttede derfor at trække sig fra de olympiske lege. Mathias Christiansen afventer fortsat sin dom, men der forventes en karantæne på minimum et år.

Det er i denne mellemliggende periode, at Bøje skal spille sammen med Robin Tabeling, og det ser hun efter omstændighederne frem til.

- Det er på en uheldig baggrund, at denne konstellation er kommet i stand. Men når situationen er, som den er, så havde jeg nærmest ikke turde drømme om, at sådan en konstellation kunne lade sig gøre. Robin er en super god fyr, spiller på et højt niveau, og jeg glæder mig til at komme på banen og begynde mit makkerskab med ham, siger Alexandra Bøje til Badminton Danmark.

Mathias Christiansen er med sine egne ord "megaglad" for, at Robin Tabeling giver en hjælpende hånd:

- Robin og jeg har været konkurrenter på banen lige siden ungdomsårene, men også kollegaer igennem flere år i VEB. Det siger rigtig meget om Robin, at han vil hjælpe os i denne situation. Det er bare god stil, og Alex og jeg er meget taknemmelige for, at det kan lade sig gøre. Robin er en super fyr og en topklasse mix-spiller. Jeg glæder mig til at se dem spille sammen, siger Mathias Christiansen til VEB.

Elite- og sportschef i Badminton Danmark, Jens Meibom, glæder sig ligeledes over dannelsen af det midlertidige makkerskab.

- Jeg synes, det er en super god løsning, vi er fundet frem til med Alexandra. Jeg er glad for, at hun kan fortsætte med at være turneringsaktiv og blive matchet på højeste niveau, mens Mathias Christiansen sidder ude. Vi havde ikke nogen mixherrer på træningen, som det ville give mening at sætte sammen med Alexandra i en begrænset periode, så jeg er meget glad for løsningen, siger Jens Meibom.

Første turnering for makkerskabet Bøje og Tabeling forventes at blive Super 500-turneringen Arctic Open, der begynder 8. oktober, og ugen efter skal parret spille Super 750-turneringen VICTOR DENMARK OPEN.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen