HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



25.11.2010
520 tilskuere vidner til VEB-lussing på 0-6

Trods en sjælden afklapsning på 0-6 i hjemmekampen mod Team Skælskør/Slagelse var VEB-sportschef Peter R. Jensen tilfreds med sit hold.

Kristian Midtgaard smasher, men det rakte ikke til sejr over Hans-Kristian Vittinghus. Foto: Eframe.dk

- Team Skælskør/Slagelse er vel nok det hold i ligaen, som vi står dårligst til. I aften var de på forhånd favoritter i alle seks kampe, og de viste klassen, selv om deres forberedelser ikke var de bedste, siger Peter R. Jensen.

Problemer med is i Kastrup Lufthavn forsinkede Team Skælskør/Slagelses ankomst i Arena Nord med hele tre timer. Derfor blev kampen også indledt med fem kvarters forsinkelse, kl. 20.15.

Hvad værre var, tilbragte TSS-spillerne hele ventetiden i flyvemaskinen, som skulle transportere dem til Aalborg. Informationsniveauet fra SAS var elendigt, så der var al mulig grund til frustration hos gæsterne.

I Arena Nord ventede VEB's spillere og publikum i spænding på, hvordan især Mathias Boe/Carsten Mogensen og Peter Gade ville reagere, for de skulle nemlig først i aktion. Var det måske VEB's chance?

Svaret kom hurtigt i herredoublen. Og det var desværre et nej. Boe/Mogensen var Jonas Rasmussen og Simon Mollyhus overlegne. TSS-parret, som er nr. 1 i verden, vandt 21-11, 21-14.

Det var mere jævnbyrdigt mellem Eric Pang og Peter Gade. Kampen bød på mange glimrende dueller, men desværre for VEB gik det, som det plejer, når de to spillere mødes. For et år siden vandt Gade med 21-17, 21-17 i Arena Nord. I aften lød sejrscifrene på 21-17, 21-16. Pang var oppe på 15-16 i andet sæt, men så trådt Gade rutinerede et skridt frem på banen og tjubang-spillede Pang ud af banen.

Nu var det op ad bakke for hjemmeholdet, som ellers denne aften havde 520 tilskuere i ryggen - og dog, for mange var kommet for at se på ikke mindst Peter Gade. Det gjaldt blandt andet de over 100 elever fra Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt. Under alle omstændigheder dejligt at se så mange tilskuere i Arena Nord. Tak.

Den tidligere VEB-spiller Judith Meulendjiks øgede til 3-0. Hun besejrede Lauren Todt med 21-9, 21-7. TSS-spilleren var storfavorit, men Todt præsterede under middel. Det var ikke godt nok.

Det var det heller ikke i anden herresingle, hvor Kristian Midtgaard tabte 16-21, 12-21 til Hans-Kristian Vittinghus. I andet sæt fulgte Midtgaard med til pausen ved 11, men gik herefter lige så meget i stå som TSS-flyet i Kastrup. Det var Midtgaards første nederlag i egen hule i denne sæson. Vittinghus derrimod er noteret for syv sejre i syv kampe.

Det blev også 5-0 til TSS - og ligesom i damesingle gik det endnu hurtigere end frygtet. Hjemmebanedebutanten Kristina Weesgaard og Rikke Axelsen tabte 6-21, 14-21 til Helle Nielsen og Mette Poulsen. Det unge VEB-par spillede nervøst og lavede mange fejl i første sæt. Det blev bedre i andet sæt, men parrets indsats må alligevel betegnes som skuffende.

I mixeddoublen lykkedes det Anastasia Russkikh og Rune Dyhr (reserve for skadede Thomas Laybourn) at vinde et sæt. Opgøret mod Britta Andersen og Joachim Fischer var velspillet og underholdende, men i tredje sæt skruede især Fischer op for tempoet. 21-12, 15-21, 21-11 vandt TSS-parret med. Men en klart godkendt præstation af Rune og Russkikh - helt sikkert aftenens bedste VEB-performance.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen