HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



28.07.2024
VEB forstærker sig med fransk europamester og OL-deltager

Den franske OL-deltager Delphine Delrue tørner i den kommende sæson ud for Vendsyssel Elite Badminton. Der er tale om en markant forstærkning.

Delphine Delrue ses i den grønne ring.

25-årige Delphine Delrue ligger nr. 14 i verden i mixeddouble, og dermed bliver hun den næsthøjest rangerende spiller i Badmintonligaen i denne kategori.

- Vi har ledt efter en forstærkning, og der må vi virkelig sige, at vi henter en spiller fra øverste hylde, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen.

For to måneder siden vandt hun sammen med Thom Gicquel EM-guld i mixeddouble. Det franske par besejrede i finalen Alexandra Bøje/Mathias Christiansen, og i semifinalen slog de Amalie Magelund/Mathias Thyrri.

- Vi glæder os til at præsentere Delpine Delrue i de danske haller - og naturligvis især i Arena Nord, hvor vi spiller sæsonens første hjemmekamp torsdag 5. september mod Odense, siger Jan R. Jensen.

Delphine Delrue deltager i øjeblikket i OL på hjemmebane i Paris, hvor stemningen i Porte de La Chapelle Arena har været fantastisk de første dage.

Delphine Delrue bliver den anden franske spiller nogensinde i VEB. Julien Maio var den første. Han skiftede til VEB i sæsonen 2023/2024.

- Vi har fra første kamp været meget glade for Julien Maio. Han er en publikumsfavorit, som altid yder sit bedste. Det sætter vores tilskuere pris på, og derfor er vi glade for, at han snupper endnu en sæson i VEB, fortæller Jan R. Jensen.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen