HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



01.04.2010
Sensationelt comeback til Henrik Geisler

VEB er klar med sin første forstærkning til næste sæson. Veteranen Henrik Geisler er klar til et sensationalt comeback. Han har aldrig optrådt i den sorte VEB-trøje, men udgjorde i mange år en frygtindgydende førstesingle i Frederikshavn.

Henrik Geisler har i løbet af sæsonen spillet flere kampe på FBK's 3. divisionshold. Så sent som i weekenden vandt han begge sine kampe, da holdet besejrede Horsens med 10-3 i den afgørende kamp om at undgå nedrykning.

- Følelsen af at være med i en holdkamp, hvor der virkelig står noget på spil, er fantastisk, og nu giver jeg den en skalle i håbet om at kunne tilspille mig en plads på VEB-holdet, fortæller Henrik Geisler.

Hans arbejdsgiver, Active Sportswear (FZ Forza), har venligst imødekommet Geislers ønske om at kunne morgentræne tre gange om ugen på Frederikshavn Badminton Academy.

- Jeg er naturligvis meget tilfreds. Det kan godt være, at Geisler er tættere på de 50 end 40 år, men alle, der kender ham, ved, at han er Danmarks største fighter. Med Geisler i topform øges konkurrencen om de to pladser i herresingle, siger VEB's sportschef, Peter R. Jensen.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen