HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



15.03.2017
VEB forlænger med dygtig doublespiller

Det er højsæson for rygter om klubskifter i badminton. VEB's formand, Jan R. Jensen, har også travlt med at sammensætte truppen til sæsonen 2017/2018.

- Den nuværende sæson er heldigvis ikke forbi. Samtidig med, at vi spiller semifinaler i næste uge mod Team Skælskør-Slagelse, forhandler vi med spillerne. Det er en hektisk periode, hvor vi også har gang i vores skrabelotteri. Heldigvis er sponsorcykelløbet og fiskebordet ved Forårsmessen vel overstået, siger Jan R. Jensen.

Og hvordan går det så med forhandlingerne?

- Vores udgangspunkt er heldigvis anderledes i år sammenlignet med de fleste andre år. Vi står nemlig i en situation, hvor vi gerne vil beholde vores spillere. Truppen er harmonisk, og spillerne fungerer godt sammen. Vi har desuden et dedikeret trænerteam, siger Jan R. Jensen.

Er du klar til at melde noget konkret ud?

- Ja, jeg kan med glæde meddele, at Jacco Arends fortsætter i VEB i næste sæson, og derudover er vi tæt på at nå til enighed med flere andre spillere, oplyser formanden.

26-årige Jacco Arends skiftede inden denne sæson fra Greve til VEB. Den hollandske doublespiller var udenfor i seks kampe i november, december og januar med en knæskade, men gjorde comeback i den anden kvartfinale mod Odense. Han har både på og uden for banen vist sig at være et stærkt kort for VEB.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen