HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



26.08.2024
Endnu en franskmand til VEB, som forlænger med Magnus Johannesen

VEB forstærker sig med franskmanden Arnaud Merkle. Den 24-årige singlespiller træder ind i truppen som afløser for Magnus Johannesen, der er langtidsskadet. Her har VEB lavet en ekstraordinær aftale med Sparekassen Danmark, som har gjort denne aftale mulig, mens VEB samtidig har forlænget aftalen med Magnus Johannesen til sommeren 2026.

Magnus Johannsen blev skadet i slutningen af maj i Singapore Open. En MR-scanning viste, at der var tale om meniskskade og heldigvis ikke den frygtede korsbåndsskade.

Vurderingen er, at skaden holder VEB's første herresingle væk fra turneringsbadminton i seks måneder. Dermed går han glip af syv ud af ni kampe i grundspillet i Badmintonligaen.

- Vi har derfor været nødt til at se os om efter en erstatning for at fastholde målsætningen om en plads i top 4, og her er valget faldet på Arnaud Merkle, der bliver vores tredje franskmand, siger formand Jan R. Jensen.

De to andre franskmænd er Delphine Delrue og Julien Maio. Arnaud Merkle ligger nr. 51 på verdensranglisten i herresingle.

Den ekstraordinære aftale med hovedsponsor Sparekassen Danmark gør det muligt at hente fransk forstærkning i Magnus’ skadesperiode, samtidig med at man giver Magnus lidt ro. Også Racket Group har rakt en hånd ud til Magnus Johannesen i denne vanskelige periode.

- Magnus er tilknyttet Det Nationale Elite Træningscenter i Brøndby, men det betaler jo ikke hans regninger, så vi er glade for, at Sparekassen Danmark og Racket Group er i stand til at hjælpe VEB og dermed Magnus lidt i en svær periode, udtaler Jan R. Jensen.

Midt i skadesperioden har VEB og Magnus Johannesen valgt at forlænge samarbejdet med yderligere en sæson, så kontrakten nu løber til sommeren 2026.

- Magnus har brug for ro i disse måneder, og det hjælper denne aftale med. Vi er sikre på, at Magnus kommer stærkt tilbage, og vi glæder os til at se ham i VEB-trøjen igen de næste to sæsoner, udtaler VEB-formanden, som sender en stor tak til Sparekassen Danmark.

VEB, der har vundet DM-guld to gange de seneste tre sæsoner, indleder sæsonen tirsdag 3. september ude mod Værløse. Torsdag 5. september gælder det sæsonens første hjemmekamp i Arena Nord mod RSL Odense, hvor Sparekassen Danmark fejrer sidste sæsons bronzemedaljer. Det sker med kaffe, kage og slush-ice samt konkurrencer for børn og voksne, som kræver boldøje og hukommelse.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen