HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram




Bold- og tøjsponsor



Facebook



25.07.2024
Beiwen Zhang gør comeback - Kirsty og Frederikke forlænger

Den 34-årige amerikaner Beiwen Zhang gør i den kommende sæson comeback for Vendsyssel Elite Badminton. Det sker efter ét års fravær, hvor hun koncentrerede sig om at forberede sig optimalt til OL.

Den rutinerede amerikaner skiftede til VEB i 2016, hvor spillede i tre sæsoner. Efter to års pause fra VEB trak hun atter VEB-trøjen over hovedet i 2021, hvor holdet vandt DM-bronze. Hun var også med til at vinde DM-guld i både 2022 og 2023. Hun ligger nr. 11 på verdensranglisten i damesingle.

- Beiwen Zhang er en spiller, som vi alle sætter stor på. Med alle mener jeg spillere, trænere, ledelse, sponsorer og fans. Hun er først og fremmest en spiller, som gør en sportslig forskel, men hun er samtidig en glad, smilende og sjov holdkammerat uden for banen, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

Beiwen Zhang spiller sin første kamp ved OL i Paris i morgen, lørdag 27. juli, hvor hun møder Tiffany Ho fra Australien.

Der skal bruges to damesingler i hver ligakamp, og VEB har tre damesingler i truppen. De to andre er gengangere fra den seneste sæson. Det er skotten Kirsty Gilmour og Frederikke Østergaard.

Kirsty Gilmour har været at finde i VEB uafbrudt siden 2017. Den 30-årige skotte er nr. 24 på verdensranglisten og hun er ligeledes med ved OL i P Standard font aris.

- Kirsty skal i gang med sin ottende sæson i træk i VEB. Det siger alt om, hvor glade vi er for hinanden, og det var jo netop Kirsty og Beiwen, som udgjorde vores to damesingler, da vi vandt DM-guld i 2022 og 2023, smiler VEB-formanden.

De to rutinerede OL-deltagere suppleres af 19-årige Frederikke Østergaard, som skal i gang med sin anden sæson i VEB. Hun er nu flyttet til København, hvor hun bliver del af et attraktivt træningsmiljø.

- Frederikke levede op til vores forventninger i debutsæsonen i VEB, og vi håber og tror på, at hun fortsætter den fine udvikling i 2024/2025, udtaler Jan R. Jensen.

VEB præsenterer flere spillere de kommende dage, og vi kan godt afsløre, at der er yderligere et par OL-spillere i truppen, hvoraf én er ny.




Grundspil - 2024/2025
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB: 2-7

Torsdag 5. september
VEB - RSL Odense OBK: 7-2

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen