HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



26.01.2008
Nete og Lene styrer DM-sekretariatet

DM bliver en succes, hvis der er styr på turneringens sekretariat. Den besked har arrangørerne fået af Danmarks Badminton Forbund (DBF).

Nete Andersen og Lene Axelsen er udnævnt til sekretariatsledere. De skal stå i spidsen for den halve snes frivillige, som skal bemande sekretariatet torsdag, fredag, lørdag og søndag.

De har hørt udmeldingen fra DBF, men er ikke nervøse. Tværtimod.

- Det bliver skægt, og jeg glæder mig meget. Vi skal kunne tackle, at det i ny og næ kommer til at gå stærkt. Det er vigtigt at bevare overblikket, smiler Nete Andersen.

Hun begyndte at spille badminton i Frederikshavn Badmintonklub (FBK) i de tidligere skoleår. I dag er hun 22 år og er flyttet fra byen. Hun bor i Århus, hvor hun læser tysk og erhvervsøkonomi på Århus Universitet. Badmintonmæssigt er hun aktiv på Randers’ 3. divisionshold.

Både Nete Andersen og Lene Axelsen er blevet håndplukket til sekretariatet af FBK’s formand, Britta Andersen. Hun har et indgående kendskab til de to sekretariatsledere. Nete er hendes datter, og Lene var indtil 15. august sekretær for Britta Andersen i Frederikshavn Kommune.

Lene Axelsen begyndte at spille badminton i en sen alder.

- Jeg er autodidakt. Min første kamp var en kredskamp, hvor jeg afløste en spiller, som sprang akillessenen. Jeg har stadig ikke lært at holde rigtigt på ketsjeren, men jeg har da været med i serie 2 og afløser på et motionshold for mænd, griner Lene Axelsen.

Kan Lene Axelsens talent med fjerbolden diskuteres, er der til gengæld ingen tvivl om datteren Rikke Axelsens talent. Rikke, som spiller i FBK, er en af Danmarks absolut bedste U/15-spillere.

En del af opgaverne i sekretariatet kender Nete Andersen og Lene Axelsen allerede. De skal udlevere ID-kort til spillere, ledere og pressefolk, og de skal dirigere folk det rigtige sted hen i forbindelse med de mange møder, som holdes under DM. Derudover skal resultatlisterne hele tiden opdateres, ligesom der skal være styr på billetsalget.

Hvad skal I ellers lave?

- Der kommer typisk en del spillere, som gerne vil have deres flybilletter lavet om, fordi de er blevet slået ud. Så er der spørgsmål om hotelværelser, restauranter, busser til byen og så videre. Det kan også være, at der er nogle tilskuere, som har lyst til at lave noget andet end at se badminton. Dem vil jeg forslå at spille bowling, tage i svømmehallen eller en tur ned i gågaden. Og søndag kan de jo besøge blandt andet Bangsbo Fort og Ambitionsfabrikken, siger Nete Andersen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen