HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



10.01.2008
Forsvarende mestre stiller op til DM

Peter Gade har chancen for at vinde sin ottende titel i herresingle, Tine Rasmussen jagter sin femte guldmedalje i damesingle, og Jens Eriksen kan sikre sig sit 10. og 11. danske mesterskab, hvis alt flasker sig for den 38-årige doublespecialist ved årets DM i Frederikshavn.

Der bliver dog hård kamp om pladserne på podiet, for hele den hjemlige elite er tilmeldt turneringen, der spilles i Arena Nord fra 31. januar til 3. februar.

I alt deltager 124 spillere fra 28 klubber, og i herresingle bliver 2004-mesteren Kenneth Jonassen igen den værste konkurrent til Peter Gade. Feltet tæller dog også sidste års semifinalister Jan Ø. Jørgensen og Rune Ulsing, samt Joachim Persson, der er klar til turneringsbadminton igen efter en længere pause.

I damesingle er det op til sidste års finalist Nanna Brosolat Jensen eller Camilla Sørensen at rokke ved Tine Rasmussens trone. Den første, der får chancen for at drille den forsvarende mester, bliver dog talentfulde Anne Hald Jensen.

Jonas Rasmussen og Lars Paaske er forsvarende mestre i herredouble, men parret er kun seedet til semifinalen ved dette års DM, hvor finalen forventes at blive et opgør mellem Copenhagen Masters-vinderne Jens Eriksen/Martin Lundgaard og Mathias Boe/Carsten Mogensen.

Turneringen tæller dog også outsidere som for eksempel Simon Mollyhus/Anders Kristiansen og Rasmus Mangor Andersen/Peter Buur Steffensen, og også i damedouble er der en del sten på vejen for favoritterne.

Lena Frier Kristiansen og Kamilla Rytter Juhl er seedet et – foran de forsvarende mestre Christinna Pedersen og Mie Schjøtt-Kristensen – men Danmarks bedst rangerede double på verdensranglisten kommer på en interessant opgave allerede i 1. runde mod rutinerede Rikke Olsen Siegemund og Mette Schjoldager med tilsammen 20 DM-titler i bagagen.

I mixeddouble er Thomas Laybourn og Kamilla Rytter Juhl topseedet og står til et møde med titelindehaverne Jens Eriksen og Helle Nielsen i den ene semifinale, mens den anden forventes at stå mellem Joachim Fischer/Britta Andersen og Rasmus Bonde/Christinna Pedersen.

Også her stiller der dog flere jokere til start – blandt andre Peter Buur Steffensen/Sara Runesten-Petersen og Lena Frier Kristiansen/Anders Kristiansen – så der er lagt op til en yderst interessant DM-turnering.

(pressemeddelelse fra DBF)

 




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen