HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook04.02.2018
VEB-spiller slår indisk verdensstjerne i finalen i Indien

Beiwen Zhang, Vendsyssel Elite Badminton, strøg overraskende helt til tops i India Open. I finalen søndag eftermiddag besejrede VEB-spilleren - til stor ærgrelse for tilskuerne i New Delhi - Pursala V. Sindhu (nr. fire på verdensranglisten) fra Indien.

Efter en time og ni minutter lykkedes det Beiwen Zhang at vinde 21/18, 11/21, 22/20. Hun førte 19/17 i tredje sæt, men tabte tre point og havde pludselig matchbold imod sig. Den overlevede hun. Nu stod det 20/20, og med to point mere kunne Beiwen Zhang knytte næven og smile som vinder af India Open.

Det er ubetinget karrierens største triumf for VEB-spilleren. India Open tilhører en kategori af turneringer, som Beiwen Zhang aldrig har vundet før. Hun har tabt en finale i Frankrig, men det er første gang, at hun prøver at stå øverst på medaljeskamlen.

- Kun få folk forstår, hvor vildt det er, at "Bei" vinder i Indien. Hun rejser alene rundt i verden uden træner, fysioterapeut, massør, manager, ledere og hvad ellers alle de andre verdensstjerner disponerer over. "Bei" klarer alt selv. Hun booker selv alle sine rejser, finder steder at træne og folk at træne med. Og selv i tæt finale i Indien, hvor alle holder med hendes modstander, står hun alene på banen og finder de rigtige modtræk. Fantastisk, smiler VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Med sejren fulgte en præmiecheck på 26.250 dollars, hvilket svarer til 156.400 kroner. Det er også karrierens største pengepræmie til amerikaneren.

Beiwen Zhang er i gang med sin anden sæson i VEB, hvor hun - bortset fra en kamp, hvor hun blev skadet - er ubesejret i damesingle.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen