HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook07.02.2018
Victor og Lasse gjorde rent bord på førstedagen af DM i Aarhus

DM: Det blev en helt igennem fantastisk dag for VEB's to deltagere, der vandt seks ud af seks kampe i Aarhus. Lasse Mølhede er klar til semifinalerne i mixdouble og kvartfinalerne i herredouble, mens Victor Svendsen er videre til kvartfinalerne i herresingle.

Victor Svendsen besejrede den tidligere VEB-spiller Frederik Aalestrup med 22/20, 21/18. I kvartfinalerne torsdag aften skal Victor prøve kræfter med Hans-Kristian Vittinghus.

Lasse Mølhede og Søren Gravholt, TSS, sikrede sig en plads i kvartfinalerne med en sejr på 21/19, 21/18 over Triton-parret Nicklas Mathiasen/Tommy Sørensen. Torsdag aften venter topseedede Carsten Mogensen/Mathias Boe.

I mixdouble er Lasse Mølhede og Sara Lundgaard videre til semifinalerne, fordi de vinder deres kvartfinale uden kamp over skadede Christinna Pedersen og Mathias Christiansen. Sara og Lasse slog i aften Elisa Melgaard/Mathias Thyrri Jørgensen med 21/19, 21/17.

Lasse Mølhede var overraskende i to semifinaler ved DM sidste år. Noget tyder på, at februar har udviklet sig til en god måned for VEB-spilleren.
Tirsdag 4. januar i Arena Nord

VEB - Solrød

Gratis entre

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen