HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook19.03.2018
DM-kvartfinale: VEB-træner forventer gyser i Greve

Vil du spille 50 kroner på DM-kvartfinalen tirsdag aften mellem Greve og Vendsyssel Elite Badminton, anbefaler vi, at du satser dine penge på et kryds. De seneste tre opgør mellem de to klubber er nemlig blevet afgjort i "forlænget spilletid".

- Kigger man på de seks kampe og favoritværdigheden, ja, så er 3-3 meget realistisk, vurderer VEB-træner Allan K. Nielsen.

Kvartfinalerne afvikles bedst af to kampe. I morgen aften går det løs i Greve med returkamp mandag 26. marts i Arena Nord. Der er ingen Golden Set i den første kamp. Det bliver først aktuelt, hvis der er pointlighed efter opgøret i Frederikshavn.

Kampene i Greve afvikles i denne rækkefølge:
Damesingle: Michelle Skødstrup - Beiwen Zhang
Mixdouble: Isabella Nielsen/Mathias Christiansen - Cheryl Seinen/Jacco Arends
1. herresingle: Kim Bruun - Raul Must
Damedouble: Rikke Søby Hansen/Ditte Søby Hansen - Clara Nistad/Emma Wengberg
Herredouble: David Daugaard/Rasmus Kjær Pedersen - Zvonimir Durkinjak/Lasse Mølhede
2. herresingle: Dey Subhankar - Victor Svendsen

Kampen kan følges på livestream fra kl. 19.00.

VEB-spillerne samles mandag i København, hvor træner Allan K. Nielsens søster har sørget for aftensmad til hele holdet. Derefter er der overnatning på hotel, og tirsdag formiddag er der arrangeret en let omgang træning i Amager Badminton Club.

- Vi glæder os helt vildt til at spille igen, og flere af vores spillere har heldigvis været ind i en fin periode med mange turneringer og en række flotte resultater, udtaler VEB-træneren.

Så sent som søndag strøg Victor Svendsen til tops i Tjekkiet, hvor han i finalen besejrede netop sin modstander tirsdag aften i Greve, Dey Subhankar.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen