HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook23.03.2018
Superligabomber kommer til DM-kvartfinale mandag i Frederikshavn

DM-kvartfinale mod Greve, 190 spisende gæster, årsmøde i Badminton Nordjylland, overrækkelse af Fjer Awards, 70 børn til ungdomstræning og ikke mindst foredrag med den tidligere superligatopscorer i fodbold, Søren Frederikshavn.

Det bliver en særdeles begivenhedsrig eftermiddag og aften, når den anden og afgørende DM-kvartfinale mellem VEB og Greve på mandag spilles i Arena Nord.

- Vi glæder os til et fantastisk arrangement for badmintonsporten i Nordjylland, siger VEB-formand Jan R. Jensen.

Hovedbegivenheden er naturligvis opgøret mellem VEB og Greve. Den første kamp i Greve endte 3-3, så spændingen er på sit højeste. Det hold, der først vinder fire kampe på mandag, kvalificerer sig til semifinalerne. Begge klubber har valgt samme holdopstilling som i tirsdags i Greve.

- Vi sagde det allerede inden den første kamp. Det bliver en gyser. Vi er favoritter i damesingle, men de fem andre kampe er nærmest fifty-fifty, vurderer VEB-træner Allan K. Nielsen.

De seneste fire kampe mellem VEB og Greve er endt 3-3 (med tre afgørelser i Golden Set).

VEB har 190 sponsorer og samarbejdspartnere til spisning. Inden de sætterne tænderne i køkkenchef Morten Røhl-Grønbechs lækre mad i Arena Nord, er der foredrag med Søren Frederiksen. Han er med 139 mål den næstmest scorende spiller i Superligaen i fodbold, men i 1984 blev den 46-årige frederikshavner faktisk dansk U12-mester i badminton.

Badminton Nordjylland holder desuden sit årsmøde i Arena Nord. 30 ledere fra de nordjyske klubber har meldt deres ankomst. Efter mødet er der spisning og overrækkelse af Fjer Awards. Sideløbende er ungdomsspillere fra alle nordjyske klubber inviteret til træning af Badminton Nordjylland og DGI.

- Alt i alt håber vi, det betyder, at vi kan samle 500 tilskuere til kampen mod Greve, siger Jan R. Jensen.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen