HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook16.04.2018
Beiwen Zhang: Jeg kan ikke undvære mine holdkammerater i VEB

Hun er nr. 10 på verdensranglisten og har travlt med at rejse rundt i verden og spille internationale turnering på øverste hylde. Alligevel har amerikaneren Biewen Zhang valgt at fortsætte endnu en sæson i Vendsyssel Elite Badminton.

- Jeg har sagt det mange gange, men det føles som en familie her. Jeg nyder at spille i Vendsyssel, hvor vi hjælper hinanden, siger Beiwen Zhang.

Hun fortæller med et stort og dejligt smil, at hun slet ikke kan undvære sine holdkammerater i VEB.

Beiwen Zhang skal i gang med sin tredje sæson i VEB, og hun er ikke i tvivl om, at kampene i Badmintonligaen styrker hende mentalt, ligesom hun lærer at tage større ansvar.

Niveauet i ligaerne i Indien og Malaysia, hvor Beiwen Zhang også spiller, er højere, men hun føler alligevel, at VEB og den danske liga giver hun noget særligt. Hun lærer blandt andet at presse sig selv 10 procent mere - også på kampdage, hvor der sidder en lang rejse i kroppen.

Beiwen Zhang er noteret for 23 sejre i damesingle ud af 25 mulige i VEB. Hun tabte senest i to sæt til den olympiske mester Carolina Marin. Det første nederlag skyldtes en skade i december 2017, hvor hun måtte trække sig.

Tirsdag aften skal amerikaneren i aktion i bronzekampen i Arena Nord mod Højbjerg. Der er kampstart kl. 19.00, og der er gratis entre.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen