HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.06.2018
Beiwen Zhang finder ny doublespiller til VEB i Singapore

VEB styrker pigesiden med tilgangen af 27-årige Yao Lei fra Singapore. Det er VEB-stjernen Beiwen Zhang, som har anbefalet og formidlet kontakten til doublespilleren.

- Med Yao Lei får vi en ekstra spiller i truppen på pigesiden i forhold til de seneste sæsoner, og det har vi brug for. Vores trup har tidligere været noget skrøbelig i bredden. Vi håber at kunne gøre det samme på herresiden, oplyser VEB's formand, Jan R. Jensen.

Yao Lei repræsenterede Singapore ved OL i London, og hun vandt sølv og bronze ved Commonwealth Games 2010 i Delhi. Det var også i 2010, at hun opnåede sine hidtil bedste placeringer på verdensranglisten. Hun var oppe som nr. otte i damedouble og 16 i mixeddouble.

Yao Lei er født i Kina, men emigrererede til Singapore som 13-årig.

- Først og fremmest er vi glade for, at Beiwen Zhang bruger tid, kræfter og energi på at gøre vores trup endnu stærkere. Det vidner om, hvor meget hun elsker VEB. Enhver kan se, at Yao Lei har været væk fra den internationale badmintonscene flere år, men Beiwen er overbevist om, at hun kan føre en forskel for os, og det ser vi frem til, udtaler Jan R. Jensen.

VEB's ligatrup tæller fem piger i sæsonen 2018/2019:
Beiwen Zhang, USA,
Clara Nistad, Sverige
Cheryl Seinen, Holland
Kirsty Gilmour, Skotland
Yao Lei, Singapore
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen