HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook17.07.2018
VM-lodtrækning: VEB-spillere undgår seedet modstand i første runde

I dag blev der trukket lod til VM i Kina, som begynder 30. juli. Raul Must møder i første runde russeren Vladimir Malkov. Must er nr. 90 på verdensranglisten, mens Malkov ligger nr. 47. Ikke desto mindre fører VEB-spilleren 8-1 i indbyrdes opgør mod russeren.

Zvonimir Durkinjak (nr. 97 i verden) skal prøve kræfter med englænderen Rajiv Ouseph (nr. 27). En svær opgave for VEB-spilleren, men "Jak" er trods alt ikke chanceløs.

I damesingle er Beiwen Zhang seedet 12. Hun er oversidder i første runde. I anden runde står hun til at møde spanieren Beatriz Corrales (nr. 28 i verden). Herefter venter i givet fald topseedede Tzu Ying Tai fra Taiwan. Ikke den bedste lodtrækning for VEB-stjernen.

Kirsty Gilmour møder i første Gregoria Marisaka Tunjung fra Indonesien. Et opgør mellem nr. 22 og 29 på verdensranglisten.

I herredouble bør VEB's Jacco Arends vinde i første runde sammen med Ruben Jille. De ligger nr. 45 i verden og møder et par fra Jordan, som blot er nr. 105.

VEB's Robin Tabeling står også med fine muligheder for at spiller sig videre til anden runde sammen med Jelle Maas. De møder amerikanerne Chew/Chew, som er nr. 50 på verdensranglisten, hvor hollænderne ligger nr. 33.

I damedouble ligner det også videre avancement til VEB's Cheryl Seinen, som spiller med Selena Piek. De er nr. 22 i verden og møder et par fra Indonesien, som blot ligger nr. 57.

Heller ikke i mixeddouble render VEB-spillerne ind i seedede modstandere i første runde. Jacco Arends og Selena Piek (nr. 18) skal spille mod to amerikanere, der kun er nr. 82 på verdensranglisten.

Endelig møder Cheryl Seinen og Robin Tabeling et par fra Japan. Det bliver et opgør mellem nr. 31 og 32 i verden.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen