HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook31.08.2018
VEB med tre debutanter i mandagens sæsonpremiere

Det kræver en placering i top 6 at kvalificere sig til kvartfinalerne i Badmintonligaen i denne sæson, og det er i første omgang Vendsyssel Elite Badmintons målsætning.

- Vi har vundet DM-bronze de seneste par år, så det er klart, at vi stiler efter igen at skulle spille om medaljer, udtaler VEB-træner Allan K. Nielsen inden sæsonpremieren mandag 3. september kl. 19.00 i Arena Nord mod Odense.

VEB har tre debutanter med i opgøret mod fynboerne. Det er drejer sig om Kirsty Gilmour i damesingle, Robin Tabeling i mixeddouble og Yao Lie i damedouble. Beiwen Zhang, VEB's største stjerne, er ikke til rådighed mandag aften i Frederikshavn.

VEB plejer at samle truppen i flere dage inden sæsonpremieren. Det er dog ikke muligt i år, idet over halvdelen af holdet i disse dage deltager i Spanish Masters, hvor tre af spillerne i dag spiller kvartfinaler.

- Det er ærgerligt, at vi må undvære den årlige "ryste-sammen-tur", men spillerne bliver til gengæld i Skagen op til vores udekamp på torsdag i Aarhus, så vi får trods alt flere gode dage sammen, siger Allan K. Nielsen.

Badmintonligaen reduceres i næste sæson fra 10 til 8 hold. Det betyder, at der er ændret i reglementet i år. Kun de seks bedste i grundspillet får lov til at spille om medaljer. Nr. 1 og 2 går direkte i semifinalerne, mens nr. 3 vælger, om holdet vil møde nr. 5 eller 6 i kvartfinalerne. Holdene spiller én kvartfinale. De højest placerede hold i grundspillet har hjemmebane. Det samme gælder i semifinalerne. 

Nr. 7-10 møder nr. 1 og 2 fra 1. division mødes i Ligakvalifikationsspillet. Det afvikles over fem runder. Kun de to bedste får lov til at spille i Badmintonligaen i 2019/2020.

Der er gratis entre mandag aften i Arena Nord.
Næste hjemmekamp er i sæsonen 2022/2023

De to første kampe spilles 20. og 22. september

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen