HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook27.09.2018
Zhang og Gilmour i ren VEB-duel i kvartfinalerne i Korea

Vendsyssel Elite Badmintons to damesingler Beiwen Zhang og Kirsty Gilmour mødes overraskende i kvartfinalerne i den stærkt besatte turnering Korea Open.

Kirsty Gilmour vandt torsdag formiddag (dansk tid) sensationelt over Ratchank Intanon (seedet 2) fra Thailand. 21/18, 21/17 lød VEB-spillerens sejrscifre. I kvartfinalerne skal VEB's skotske spiller møde Beiwen Zhang.

Amerikaneren, der er i gang med sin tredje sæson i VEB, er seedet 6 i Seoul, men hun var på overarbejde mod den kun 18-årige kineser Yanyan Cai. Beiwen Zhang vandt 15/21, 22/20, 23/21.

Det var første gang i fire forsøg, at Kirsty Gilmour besejrede Ratchanok Intanon. For Beiwen Zhang var sejren en kærkommen revanche. I juli tabte hun til den unge kineser i Singapore.

Kvartfinalen mellem de to VEB-spillere afvikles fredag, og det vil sige, at vi er sikre på at have en spiller med i semifinalerne på lørdag.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen