HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook26.11.2018
Stærk VEB-doublespiller skadet inden topkamp

Vendsyssel Elite Badmintons tophold er blevet ramt af en tilsyneladende alvorlig skade inden sæsonens mest travle periode i Badmintonligaen med fire kampe på ni dage.

Doublespilleren Jacco Arends måtte søndag eftermiddag trække sig med en knæskade i finalen i Scottish Open. Han skal scannes hjemme i Holland på onsdag.

- Vi frygter det værste. Sæsonen kan desværre være slut for Jacco. Vi bliver dog meget klogere på onsdag, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Skaden betyder, at VEB giver ligadebut til Erik Angervall. Den 21-årige svensker bliver i den grad kastet for løverne. Han ligger nr. 473 på verdensranglisten i herredouble og 1384 i mixeddouble. Til sammenligning er Jacco Arends nr. 40 g 24.

- Det er en markant svækkelse, men det ændrer ikke ved, at vi stadig forventer en tæt og spændende topkamp tirsdag aften i Arena Nord, udtaler Allan K. Nielsen.

VEB får besøg af Team Skælskør/Slagelse, der ligger på andenpladsen. Det er altså br. et mod to i Badmintonligaen, som mødes.

Jacco Arends' skade betyder, at VEB stiller op med tre nye doubler. Erik Angervall spiller mixeddouble med Yao Lei, Kirsty Gilmour, som søndag strøg til tops i damesingle på hjemmebane i Skotland, spiller damedouble med Cheryl Seinen, mens Zvonimir Durkinjak og Robin Tabeling udgør VEB's herredouble.

I de tre singler kan publikum se frem til badminton i verdensklasse. I damesingle skal VEB's Beiwen Zhang (nr. 12 i verden) op mod Line Kjærsfeldt (21). I første herresingle møder VEB's Victor Svendsen (58) hollandske Marc Caljouw (33), mens Raul Must (78) prøver kræfter med englænderen Toby Penty (44).

I herredouble kommer sjællænderne til Frederikshavn med nr. seks på verdensranglisten, Kim Astrup.

- Vurderet ud fra verdensranglisten vinder Skælskør/Slagelse med 4-2, men vi er på hjemmebane og kommer med masser af holdånd og selvtillid. Det skulle gerne betyde, at vi fremtvinger en afgørelse i Golden Set, siger Allan K. Nielsen.

Skælskør/Slagelse har de seneste to sæsoner knust VEB's drøm om en DM-finale ved at vinde den afgørende semifinale i Frederikshavn/Skagen.

Der er kampstart kl. 19.00 i Arena Nord, hvor der er gratis entre. ME Production er kampsponsor.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen