HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.12.2018
VEB tabte 2-4 i Solrød

Vendsyssel Elite Badminton måtte fredag aften for første gang i denne sæson forlade banen uden point. VEB tabte 2-4 i udekampen mod Solrød.

Det vil være synd at sige, at kampen udviklede sig som forventet. Halvdelen af kampene bød på overraskelser. Desværre for VEB resulterede det i to nederlag.

Mest skuffende var det, at ellers uovervindelige Beiwen Zhang tabte hele 13/21, 4/21 til Mia Blichfeldt. Det var blot VEB-spillerens tredje nederlag i 28 kampe. Det ene af de tre nederlag skyldes en skade.

- Jeg er vildt skuffet over dette nederlag og især Beiwens attitude. Jeg har desværre ingen forklaring på denne nedtur, men den får jeg vel på et tidspunkt, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Et streg i regningen var det også, at Robin Tabeling og Zvonimir Durkinjak tabte 21/10, 16/21, 19/21 til den tidligere VEB-spiller Lasse Mølhede og Jeppe Bay Madsen.

- Jeg er skuffet over herredoublen. De må aldrig smide denne kamp, mener Allan K. Nielsen.

Nederlaget i herredoublen afgjorde kampen. Det havde herefter kun kosmetisk betydning, at Victor Svendsen vandt med 21/17, 11/21, 21/9 over Hans-Kristian Vittinghus.

- Victor spillede fantastisk. Jeg er stolt af ham og Raul Must, udtaler VEB-træneren.

Raul Must sikrede VEB's første sejr. Esteren vandt 11/21,21/15, 21/16 over Jacob Nilsson. Det var Raul Musts femte sejr i fem kampe i denne sæson.

Kirsty Gilmour og Erik Angervall tabte 17/21, 13/21, mens Yao Lei og Clara Nistad blev slået med 14/21, 21/23.

Mandag får VEB besøg af Skovshoved.

- De vandt kun i Golden Set mod Gentofte. Vi skal stjæle point mod dem. Vi skal op på hesten igen. Vi kan ikke undgå bump på vejen, udtaler Allan K. Nielsen.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen