HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook01.12.2018
VEB tabte 2-4 i Solrød

Vendsyssel Elite Badminton måtte fredag aften for første gang i denne sæson forlade banen uden point. VEB tabte 2-4 i udekampen mod Solrød.

Det vil være synd at sige, at kampen udviklede sig som forventet. Halvdelen af kampene bød på overraskelser. Desværre for VEB resulterede det i to nederlag.

Mest skuffende var det, at ellers uovervindelige Beiwen Zhang tabte hele 13/21, 4/21 til Mia Blichfeldt. Det var blot VEB-spillerens tredje nederlag i 28 kampe. Det ene af de tre nederlag skyldes en skade.

- Jeg er vildt skuffet over dette nederlag og især Beiwens attitude. Jeg har desværre ingen forklaring på denne nedtur, men den får jeg vel på et tidspunkt, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Et streg i regningen var det også, at Robin Tabeling og Zvonimir Durkinjak tabte 21/10, 16/21, 19/21 til den tidligere VEB-spiller Lasse Mølhede og Jeppe Bay Madsen.

- Jeg er skuffet over herredoublen. De må aldrig smide denne kamp, mener Allan K. Nielsen.

Nederlaget i herredoublen afgjorde kampen. Det havde herefter kun kosmetisk betydning, at Victor Svendsen vandt med 21/17, 11/21, 21/9 over Hans-Kristian Vittinghus.

- Victor spillede fantastisk. Jeg er stolt af ham og Raul Must, udtaler VEB-træneren.

Raul Must sikrede VEB's første sejr. Esteren vandt 11/21,21/15, 21/16 over Jacob Nilsson. Det var Raul Musts femte sejr i fem kampe i denne sæson.

Kirsty Gilmour og Erik Angervall tabte 17/21, 13/21, mens Yao Lei og Clara Nistad blev slået med 14/21, 21/23.

Mandag får VEB besøg af Skovshoved.

- De vandt kun i Golden Set mod Gentofte. Vi skal stjæle point mod dem. Vi skal op på hesten igen. Vi kan ikke undgå bump på vejen, udtaler Allan K. Nielsen.
Tirsdag 29. januar i Skagen Sportscenter:

VEB - Højbjerg

GRATIS ENTRE

Kampsponsor:
Sparekassen Vendsyssel

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen