HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook03.12.2018
Magisk aften i Arena Nord: VEB vinder 4-2 over de danske mestre

Vendsyssel Elite Badminton vandt mandag aften overraskende med 4-2 over Skovshoveds dobbelte forsvarende mestre. Godt 400 tilskuere i Arena Nord i Frederikshavn var vidner til en fantastisk holdkamp, som VEB placerer på top 5-listen over holdets bedste kampe nogensinde i Badmintonligaen.

- Det er helt utroligt. Vi håbede måske at kunne tage et point, men vi tog alle point mod de regerende mestre. Det er den bedste følelse, siger VEB's Robin Tabeling.

VEB var bagud 1-2 efter et skuffende og uventet nederlag i damedouble til Beiwen Zhang og Yao Lei. Sidstnævnte havde fået det forkerte ben ud af sengen, og VEB-parret tabte 14/21, 21/14, 18/21 til Mette Poulsen og fødselaren Kati Tolmoff.

Inden da havde VEB's Kirsty Gilmour planmæssigt vundet sikkert over Sophia Grundtvig. 21/6, 21/9 lød skottens sejrscifre. Lige så ventet var den overbevisende sejr i herredouble til Skovshoveds Carsten Mogensen og Mads Conrad. De besejrede Zvonimir Durkinjak og debutanten Rune Christtreu med 21/11, 21/9, men absolut en godkendt indsats af Rune Christtreu, som normalt er at finde på VEB's 3. divisionshold.

Nede med 1-2 havde hjemmeholdet ryggen mod muren. Ikke ligefrem det bedste udgangspunkt direkte i kølvandet på fredagens 2-4-nederlag i Solrød. Men resten af aftenens udviklede sig magisk for VEB - som et juleeventyr.

Hollænderne Cheryl Seinen og Robin Tabeling fik skovlen under Danmarks bedste kvindelige doublespiller Christinna Pedersen og veteranen Joachim Fischer. Det er sjældent, de taber i Badmintonligaen, men Seinen og Tabeling spillede eminent. Seinen vandt slaget om nettet, og Tabeling slog til på de rigtige tidspunkter. 21/16, 18/21, 21/15 vandt VEB-parret.

- Vi holdt et højt tempo og gav dem ikke for meget plads at spille på. Vi udfordrede dem hele tiden, og vi fortjente sejren. Vi spillede virkelig godt, mener Robin Tabeling.

Taget i Arena Nord løftede sig et par centimeter mere, da Victor Svendsen (nr. 54 på verdensranglisten) besejrede Rasmus Gemke (nr. 23) med 21/19, 26/24. En vaskeægte gyser, hvor Victor Svendsen spillede klogt, modigt og tålmodigt.

- Jeg har udviklet mig meget og er blevet en mere velovervejet spiller, forklarer Victor Svendsen, som virkelig profiterer af, at han er flyttet til København og træner med de bedste i Brøndby.

Nu var det op til Raul Must at sikre VEB alle tre point, og det gjorde esteren. Han vandt 21/18, 14/21, 21/15 over Emil Holst. Det var Raul Musts sjette sejr af seks mulige i denne sæson.

- Jeg føler faktisk ikke, at jeg har spillet så godt, men jeg været kølig i de afgørende situationer. Jeg spiller heller ikke i dag min bedste kamp, men sikrede tre vigtige point, fortæller Raul Must.

Blot fire point skiller nr. et og seks i Badmintonligaen. VEB ligger med 13 point på tredjepladsen, to point efter Team Skælskør/Slagelse og ét efter Aarhus AB. Greve er på fjerdepladsen ét point efter VEB. Netop Greve møder VEB ude på onsdag i årets sidste kamp.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen