HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook17.12.2018
Victor Svendsen får asiatisk debut i januar

Victor Svendsen, Vendsyssel Elite Badminton, skal i januar for første gang deltage i turneringer i Asien. Han er således både tilmeldt Malaysia Masters og Indonesia Masters - begge BMW Super 500.

- I Malaysia er jeg lige nu første reserve til at komme ind i turneringen, mens jeg skal spille kvalifikation i Indonesien. Det bliver så fedt. Jeg glæder mig helt vildt. Det bliver en tur, som kan give mig redskaber, jeg skal bruge i min træning. Det er vigtigt, når du spiller i de store haller med vind i Asien, siger 23-årige Victor Svendsen.

Hans mål i 2018 var at komme i top 50 på verdensranglisten. Det lykkes næsten. Han er formentlig nr. 51 eller 52, når ranglisten opdateres på torsdag. Søndag strøg VEB-spilleren til tops i Italian International. Efter tre finale-nederlag i træk i Challenge-turneringer i Belgien, Tjekkiet og Ungarn lykkedes det endelig Victor Svendsen at vinde. Der var hans tredje sejr i en Challenge-turnering.

- Det, der gjorde forskellen i Italien, var nok min selvtillid. Jeg følte mig rigtig godt tilpas på banen og troede på min egne evner. Vi spillede desuden med en syntetisk bold, som passede mit spil godt, fordi det var vigtigt at få nettet og holde angrebet, forklarer Victor Svendsen.

Der var flag på indgangsdøren, da VEB-spilleren sent søndag aften vendte hjem til København fra Milano. Faktisk var der hele to flag på glasdøren. Victor Svendsen deler lejlighed med Mathias Bay-Smidt, og de to danskere strøg begge til tops i Italian International.

På døren indtil lejligheden var der desuden pyntet op med både flag, kort og chokolade. Det var to andre nordjyder, som sørgede for den festlige modtagelse, nemlig den tidligere VEB-spiller Christinna Pedersen og højgravide Kamilla Rytter Juhl.

- Vi vidste ikke, hvem det var fra, men der stod "vi ses i hallen", så vi gættede på Kamilla og Chris, hvilket var rigtigt, smiler Victor Svendsen.

I denne uge står der træning på programmet, inden turen går hjem mod Hjørring.

- Jeg skal holde jul sammen med mine forældre, søster, mormor, morfar, onkel, tante, fætter og kusine. Det glæder jeg mig ekstremt meget til. Det bliver virkelig dejligt og hyggeligt.

Victor Svendsen lå for et år siden nr. 70 på verdensranglisten, og for to år siden var vendelboen nr. 120. Om et år satser han på en placering mellem de 32 bedste, så han kan komme ind i alle de største turneringer.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen