HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook15.01.2019
Victors vilde debut i Asien

Victor Svendsen er med to sejre klar til hovedturneringen i Malaysia Masters i Kuala Lumpur. Det skete med Jan Ø. Jørgensen og Hans-Kristian Vittinghus som trænere, da de danske spillere er tvunget til at klare sig på egen hånd i øjeblikket.

Turneringen i Malaysia er Victor Svendsens første nogensinde i Asien, så glæden var ekstra stor, da det lykkedes ham at vinde to spændende kvalifikationskampe.

- Det er fuldstændig fantastisk. Jeg havde ikke forestillet mig i morges, at jeg skulle spille første runde i morgen. Det er for fedt, jubler Victor Svendsen.

I sin første kamp vandt Victor 22/20, 21/12 over Kwang Hee Heo fra Korea, som er nr. 51 på verdensranglisten, hvor VEB-spilleren er nr. 53. Nu var Victor Svendsen klar til kvalifikationsfinalen.

Her ventede Wei Feng Chong fra værtsnationen. Han er nr. 43 på verdensranglisten. Det blev en gyser. VEB-spilleren vandt igen 22/20 i første sæt, men tabte hele 8/21 i andet sæt. I tredje sæt smed Victor en føring på 17/7. Pludselig var stillingen 18/18. Det blev 20/18 til Victor, reducering til 20/19 - og 21/19 til Victor. Fantastisk.

- Det var en seriøs gummiarm. Jeg har aldrig været så nervøs i en kamp før. Tilskuerne begyndte at gå amok, da de kunne fornemme et vildt comeback, siger Victor Svendsen.

I første runde af hovedturneringen venter 38-årige Hyun Il Lee fra Korea. Han er nr. 33 på den aktuelle verdensrangliste, men det er en særdeles rutineret fyr, som VEB-spilleren skal prøve kræfter med. Koreaneren har tidligere gjort livet surt for flere danske topnavne.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen