HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook28.01.2019
Tirsdag aften: VEB møder Højbjerg i Skagen

Vendsyssel Elite Badminton jagter tirsdag aften vigtige point i bestræbelserne på en top 4-placering, som vil sikre holdet hjemmebane i kvartfinalerne.

Der resterer to runder af grundspillet, og blot to point skiller nr. to og seks. De to bedste kvalificerer sig direkte til semifinalerne, mens nr. 3-6 spiller kvartfinaler, og her har nr. tre og fire fordel af hjemmebane. 

VEB ligger nr. fem inden tirsdagens hjemmekamp mod Højbjerg og torsdagens udekamp mod Værløse. VEB er favorit i begge kampe, men Værløse er ikke ligefrem VEB's yndlingsmodstander på udebane.

- I første omgang skal vi vinde hjemmekampen tirsdag aften mod Højbjerg. Det sikrer os definitivt en plads i kvartfinalerne, siger træner Allan K. Nielsen.

Han glæder sig over, at Jacco Arends uventet er tilbage på VEB's hold efter en skadespause, som blev kortere end forventet.

Interessant bliver det også at se Victor Svendsen i Skagen. Den 23-årige hjørringenser er netop rykket op som nr. 47 på verdensranglisten. Det er hans bedste placering. For en uge siden deltog han for første gang i karrieren i en turnering i Asien, og VEB-spilleren nåede overraskende mellem de sidste 16 spillere i turneringen.

- Det var en stor oplevelse at deltage i Malaysia Masters. Det har især været en udfordring for første gang at spille i en stor arena med vind, men jeg er sikker på, at jeg har udviklet mig. Jeg er meget tilfreds med resultatet, som motiverer mig, lød det fra Victor Svendsen efter turneringen i Kuala Lumpur.

Gæsterne fra Aarhus har Anders Skaarup Rasmussen med til Skagen. Han er nr. otte på verdensranglisten i herredouble og kommer med en dugfrisk semifinale lørdag i Indonesien.

VEB's Beiwen Zhang er avanceret til nr. 10 på verdensranglisten, så der er badminton i verdensklasse tirsdag aften i Skagen.

Der er gratis entre til kampen, hvor Sparekassen Vendsyssel er kampsponsor.

Se holdopstillingerne her.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen