HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.01.2019
VEB sikrer sig plads i DM-kvartfinalerne

Med en sikker sejr på 5-1 over Højbjerg sikrede Vendsyssel Elite Badminton sig tirsdag aften definitivt en plads i DM-kvartfinalerne.

Alle muligheder var åbne, da spillerne fra VEB og Højbjerg gik på banen i Skagen. VEB kunne med et nederlag risikere at havne i nedrykningsspillet, men der var aldrig tvivl om udfaldet.

Aarhusianerne havde valgt, at der skulle spilles herredouble til at begyndte med, men VEB's Jacco Arends, der gjorde comeback efter en skade, og Zvonimir Durkinjak, vandt 21/12, 22/20 og Anders Skaarup Rasmussen (nr. otte på verdensranglisten) og Oliver Leydon-Davis. Inden da havde Beiwen Zhang bragt VEB foran 1-0 med en knusende sejr på 21/5, 21/11 over Iben Bergstein.

Victor Svendsen havde lidt startproblemer i første herresingle, men vandt overbevisende med 21/16, 21/5 over Kasper Dinesen. Dermed var stillingen 3-0 til hjemmeholdet i Skagen Sportscenter.

Raul Must øgede til 4-0 med en sejr på 21/17, 21/14 over inderen med det sjove navn Karan Rajan Rajarajan. 

Resten af kampen havde kun kosmetisk betydning. Cheryl Seinen og Robin Tabeling tabte 19/21, 21/14, 7/21 til Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt, mens Clara Nistad og Yao Lei besejrede Marie Louise Steffensen og Amalie Schultz Terp-Nielsen med 21/14, 21/13.

Med den komfortable sejr rykker VEB op i top fire inden sidste runde i grundspillet på torsdag, hvor VEB møder Værløse ude. En tredje- eller fjerdeplads giver hjemmebanefordel i kvartfinalerne. Det er dog uhyre tæt i toppen. VEB er blot to point fra førstepladsen. Nr. et og to er direkte videre til semifinalerne.

- Det bliver en spændende torsdag aften i Værløse. Vi har tabt de seneste par kampe på Sjælland, og Værløse er generelt ikke vores favoritsted, men vi går efter alle tre point. Det hersker der ingen tvivl om, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Stillingen i top 6:

1. Greve 18 point
2. Team Skælskør-Slagelse 18 point
3. Skovshoved 17 point
4. VEB 16 point
5. Solrød 16 point
6. AB Aarhus 14 point
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen