HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook31.01.2019
Drama og gys i sidste spillerunde - VEB vinder 4-2 og bliver nr. tre

Med en udesejr på 4-2 i sidste spillerunde over Værløse avancerede Vendsyssel Elite Badminton til tredjepladsen i Badmintonligaen. Det sikrer holdet fordel af hjemmebane i kvartfinalerne.

- Vi indledte ugen på femtepladsen, men med to flotte sejre sluttede vi på tredjepladsen. Det er vi meget tilfredse med, selv om det var de små marginaler, som skilte os fra andenpladsen, siger VEB-træner Allan K. Nielsen.

Solrød og VEB sluttede med 19 point. Begge hold vandt syv kampe og havde en kampscore på 35-20. Derefter var sætforskellen afgørende, og her trak Solrød det længste strå. Sjællænderne var sølle ét sæt bedre end VEB. Solrød bliver derfor nr. to og er direkte videre til semifinalerne.

VEB bragte sig foran med 3-0 i Værløse, som ellers ikke er holdets favoritbane. Raul Must og Victor Svendsen vandt i to sæt efter begge at have været bagud i andet sæt. Raul Must slog Ditlev Jæger Holm med 21/11, 21/18, mens Victor Svendsen besejrede Rasmus Messerschmidt med 21/12, 21/19.

Det blev 3-0, da Clara Nistad og Yao Lei fortsatte de lovende takter i damedouble. VEB-parret sejrede med 21/14, 21/13 i opgøret mod Sara Lundgaard og Julie Finne-Ipsen - helt sikkert en kamp, som Værløse havde satset på at vinde.

Det samme var tilfældet for VEB i damesingle, men her tabte Kirsty Gilmour skuffende med 21/18, 24/26, 7/21 til Julie Dawall Jakobsen. VEB-spilleren blev ramt af et maveonde et par timer før kampen, hvilket især i tredje sæt blev udslagsgivende. Skotten havde en enkelt matchbold i andet sæt.

VEB tabte også i mixeddouble, hvor Beiwen Zhang og Robin Tabeling blev slået med 18/21, 16/21 af Mai Surrow og Mathias Thyrri Jørgensen.

Nu var det op til Jacco Arends og Zvonimir Durkinjak at sikre VEB tre point i Værløse og ikke mindst tredjepladsen i grundspillet. Det gjorde hollænderne og kroaten med besvær. De slog Mikkel Mikkelsen og Kristoffer Knudsen med 13/21, 21/15, 21/14.

Greve vinder grundspillet foran Solrød. De to naboklubber er direkte videre til semifinalerne. VEB bliver nr. tre, mens Team Skælskør-Slagelse, som lå på førstepladsen inden aftenens kampe, kun bliver nr. fire. VEB møder enten Skovshoveds danske mestre eller AB Aarhus i kvartfinalen, som spilles mandag 11. februar i Arena Nord i Frederikshavn. VEB vælger selv sin modstander.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen