HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook11.02.2019
VEB i semifinalen efter hele 4-0 for øjnene af 750 tilskuere i Arena Nord

Vendsyssel Elite Badminton er for tredje år i træk videre til DM-semifinalerne i Badmintonligaen. I mandagens kvartfinale blev det til en på papiret sikker 4-0-sejr over AB Aarhus, men kampen var mere tæt, end cifrene antyder.

Kvartfinalen samlede 750 tilskuere i Arena Nord i Frederikshavn. Imponerende. 160 deltog i VIP-spisningen inden kampen, og næsten 200 ungdomsspillere og forældre fra klubberne i Skagen, Hjørring, Frederikshavn, Østervrå, Sæby og Strandby deltog i et arrangement inden kampen.

Og publikum fik en uforglemmelig badmintonoplevelse, hvor VEB-spilleren Victor Svendsen stod for højdepunktet, da han efter 75 minutters tæt fight besejrede den nykårede danske mester Anders Antonsen med 23/21, 19/21, 21/19. I første sæt overlevede VEB-spilleren fire sætbolde.

Gyseren sluttede med, at Anders Antonsen helkiksede, fordi bolden tilsyneladende forsvandt i lyset i Arena Nord. Hvilken herlig triumf for den populære VEB-spiller.

- Der var en fed atmosfære i dag med mange mennesker. En fantastisk aften, smilte Victor Svendsen, som velvilligt skrev mange autografer, da 4-0-sejren var en en kendsgerning.

- Det er da lidt stort. For 10 år siden var jeg i deres alder og heppede på de lokale helte. Det er sjovt at være den, som børnene kigger på nu. Jeg håber, det giver dem motivation til deres træning, sagde VEB-spilleren.

Taktikken for Victor Svendsen var én bold ad gangen samt være lidt fræk og tage nogle chancer. Især på nettet viste han stort mod og blev belønnet for det.

- Det lykkedes jeg godt med. Jeg ved, jeg har et godt netspil, men jeg havde også det held, som skulle til, mente Victor Svendsen, der særligt midt i første sæt havde mange netrullere, som gik hans vej.

Til Anders Antonsens ros skal det siges, at AB Aarhus-spilleren viste stort format efter kampen og skrev autografer og lod sig fotografere med flere af de unge fans i Arena Nord. En sand mester.

Med Victor Svendsens sejr kom VEB foran 2-0, idet Kirsty Gilmour som ventet besejrede den aarhusianske Bindslev-pige Trine Villadsen med 21/14, 21/16.

Føringen gav VEB's mixeddouble større ro, og det havde Cheryl Seinen/Robin Tabeling brug for. Båret frem af publikum vandt de to hollændere med 19/21, 21/17, 21/16 over englænderne Jessica Pugh/Ben Lane, der ellers længe lignede vindere.

Herefter gjorde Clara Nistad/Yao Lei kort proces i damedouble mod Anne Katrine Hansen/Emilie Furbo. 21/15, 21/11 lød cifrene, som sendte VEB i semifinalerne tirsdag 19. marts på udebane mod enten Greve eller Solrød.

I aftenens anden kvartfinale besejrede Team Skælskør/Slagelse de dobbelte forsvarende mestre Skovshoved med 4-2. Det betyder, at Greve nu skal vælge, om de vil spille semifinale mod VEB eller TSS.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen