HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



14.04.2019
VEB forlænger med hollandske spillere

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalerne med de tre hollændere Cheryl Seinen, Jacco Arends og Robin Tabeling. Derudover vil der være endnu hollænder i truppen i næste sæson.

19-årige Debora Jille har spillet en enkelt kamp for VEB i denne sæson, men i næste sæson er hun tiltænkt en mere permanent plads i truppen. Hun ligger nr. 74 på verdensranglisten i damedouble, men i sin enlige optræden for VEB viste hun, at hun også er en habil singlespiller.

Alsidige spillere bliver der brug for fremover. Der sker nemlig flere ændringer i Badmintonligaen i sæsonen 2019/2020. En holdkamp udvides til ni matcher. Der skal spilles to herresingler, to damesingler, to herredoubler, to mixeddoubler og en damedouble. Det betyder også, at flere spillere kommer til at spille to matcher i en holdkamp.

- Debora er en ung spiller i rivende udvikling. Hun har den rigtige indstilling, så vi glæder os over, at hun får en større rolle i vores trup, siger formand Jan R. Jensen.

VEB har en mangeårig historik med hollandske spillere. Det begyndte med Eric Pang, og nu bliver der altså fire hollændere i truppen.

- Vi har kun godt at sige om Cheryl, Jacco og Robin. Ingen er i tvivl om, at de elsker at spille for VEB i Badmintonligaen, og derfor var vi aldrig i tvivl om at forlænge deres aftaler. Omvendt tøvede de heller ikke med at ville fortsætte hos os, fortæller Jan R. Jensen.

VEB har vundet bronze i både 2017 og 2018. Onsdag aften kan det blive alle gode gange tre, når VEB spiller bronzekamp ude mod Solrød.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen