HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.04.2019
VEB forlænger med Kirsty Gilmour og Zvonimir Durkinjak

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalerne med Kirsty Gilmour og Zvonimir Durkinjak. Mens den skotske damesingle skal i gang med sin anden sæson i VEB, står den populære kroatiske doublespiller foran sin niende sæson i VEB.

Kirsty Gilmour ligger p.t. nr. 25 på verdensranglisten. I et år, hvor hun skal forsøge at kvalificere sig til OL 2020 i Tokyo, får hun travlt med at spille mange internationale turneringer, men hun er heldigvis blevet så glad for VEB og Badmintonligaen, at hun fortsætter i sin danske klub.

- Det er vi meget glade for. Kirsty har fra første dag i VEB været et dejligt bekendtskab. Hun er glad og smilende og en vaskeægte holdspiller, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

I næste sæson skal der spilles ni matcher i en holdkamp - to i hver kategori, dog kun én damedouble. Dermed kan Kirsty Gilmour se frem til at spille damesingle i alle holdkampe. Det var ikke tilfældet i denne sæson, hvor Beiwen Zhang var VEB's foretrukne damesingle.

- Kirsty får en større og vigtigere rolle på holdet i 2019/2020, og det ansvar er vi sikre på, at hun har det godt med, udtaler VEB-formanden.

30-årige Zvonimir Durkinjak skal i gang med sin niende sæson i VEB - ganske imponerende. Han er uden sammenligning den spiller, som har spillet fleste sæsoner i VEB.

Han kom til klubben som doublespiller og har altid spiller double på VEB's hold. De seneste sæsoner har han dog internationalt satset på en singlekarriere i forsøget på at kvalificere sig til OL 2020. Han ligger aktuelt nr. 108 på verdensranglisten i herresingle.

Det bliver dog igen som doublespiller, at Zvonimir Durkinjak skal vise sine evner i VEB i den kommende sæson. Der skal både spilles to herre- og mixeddoubler, og spillerne må fremover medvirke i to matcher i en holdkamp. VEB får dermed i endnu højere grad brug for kroatens springkraft, power og energi.

Zvonimir Durkinjak skrev i 2017 historie i Badmintonligaen, da han besejrede Greves Kim Bruun i Golden Set. Han er - mener vi - den eneste mandlige spiller, som har vundet alle tre kategorier i Golden Set (herresingle, herredouble og mixeddouble).

- "Jak" skal i gang med sin niende sæson hos os. Det siger alt om, hvor glade vi er for hinanden, udtaler Jan R. Jensen.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen