HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.04.2019
VEB forlænger med Kirsty Gilmour og Zvonimir Durkinjak

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalerne med Kirsty Gilmour og Zvonimir Durkinjak. Mens den skotske damesingle skal i gang med sin anden sæson i VEB, står den populære kroatiske doublespiller foran sin niende sæson i VEB.

Kirsty Gilmour ligger p.t. nr. 25 på verdensranglisten. I et år, hvor hun skal forsøge at kvalificere sig til OL 2020 i Tokyo, får hun travlt med at spille mange internationale turneringer, men hun er heldigvis blevet så glad for VEB og Badmintonligaen, at hun fortsætter i sin danske klub.

- Det er vi meget glade for. Kirsty har fra første dag i VEB været et dejligt bekendtskab. Hun er glad og smilende og en vaskeægte holdspiller, siger VEB's formand, Jan R. Jensen.

I næste sæson skal der spilles ni matcher i en holdkamp - to i hver kategori, dog kun én damedouble. Dermed kan Kirsty Gilmour se frem til at spille damesingle i alle holdkampe. Det var ikke tilfældet i denne sæson, hvor Beiwen Zhang var VEB's foretrukne damesingle.

- Kirsty får en større og vigtigere rolle på holdet i 2019/2020, og det ansvar er vi sikre på, at hun har det godt med, udtaler VEB-formanden.

30-årige Zvonimir Durkinjak skal i gang med sin niende sæson i VEB - ganske imponerende. Han er uden sammenligning den spiller, som har spillet fleste sæsoner i VEB.

Han kom til klubben som doublespiller og har altid spiller double på VEB's hold. De seneste sæsoner har han dog internationalt satset på en singlekarriere i forsøget på at kvalificere sig til OL 2020. Han ligger aktuelt nr. 108 på verdensranglisten i herresingle.

Det bliver dog igen som doublespiller, at Zvonimir Durkinjak skal vise sine evner i VEB i den kommende sæson. Der skal både spilles to herre- og mixeddoubler, og spillerne må fremover medvirke i to matcher i en holdkamp. VEB får dermed i endnu højere grad brug for kroatens springkraft, power og energi.

Zvonimir Durkinjak skrev i 2017 historie i Badmintonligaen, da han besejrede Greves Kim Bruun i Golden Set. Han er - mener vi - den eneste mandlige spiller, som har vundet alle tre kategorier i Golden Set (herresingle, herredouble og mixeddouble).

- "Jak" skal i gang med sin niende sæson hos os. Det siger alt om, hvor glade vi er for hinanden, udtaler Jan R. Jensen.
VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen