HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook13.05.2019
Jan Ø. Jørgensen skifter til VEB

Jan Ø. Jørgensen gør comeback i Badmintonligaen efter fire års fravær. Han skifter til Vendsyssel Elite Badminton, som dermed på to uger har præsenteret Nordjyllands tre største badmintonnavne i nyere tid: Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Jan Ø. Jørgensen.

- Det siger næsten sig selv, at vi ikke kan få armene ned. Det et kæmpe stort, at de tre spillere nu stiller op for Vendsyssel Elite Badminton, og vi forventer, at deres tilstedeværelse vil betyde markant flere tilskuere til både vores hjemme- og udekampe, udtaler VEB's formand, Jan R. Jensen.

Ligesom det var tilfældet med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, er det en række virksomheder, som har gjort det muligt for VEB at hente 31-årige Jan Ø. Jørgensen. Denne gang er det advokatfirmaet HjulmandKaptain, entreprenørvirksomheden Trigon, Roblon Fonden, Spar Nord Fonden og Arena Nord, som har hjulpet VEB med finansieringen.

- Vi er oppe på et andet niveau, end vi er vant til, og derfor har det været nødvendigt at finde langt flere sponsormidler end tidligere.  Der skal lyde en stor tak til de erhvervsledere, som er gået forrest i dette arbejde, siger Jan R. Jensen.

Jan Ø. Jørgensen blev præsenteret som VEB-spiller på et pressemøde tirsdag kl. 17.30 i Arena Nord. Formelt skifter han til Frederikshavn, som sammen med Skagen og Hjørring udgør moderklubberne i VEB.

Så sent som i marts i år kvalificerede han sig til kvartfinalerne ved All England i Birmingham. Han lå i begyndelsen af 2017 nr. to på verdensranglisten, inden en drilsk fodskade tvang ham til otte måneders pause. Det betød en rutsjetur til nr. 155 i verden, men nu er han oppe som nr. 22 på verdensranglisten og er netop udtaget til VM i Schweiz i august.

Højdepunkter i Jan Ø. Jørgensens karriere:

China Open 2016: Guld
German Open 2015: Guld
All-England 2015: Sølv
EM i 2014: Guld
Indonesia Open 2014: Guld
French Open 2013: Guld

På VEB's ligahold kommer Jan Ø. Jørgensen til at spille første herresingle, mens Victor Svendsen rykker ned i anden herresingle. Victor Svendsen er også nordjyde. Han kommer fra Hjørring. Dermed stiger antallet af nordjyder på VEB's hold fra kun en til fire.

På pressemødet offentliggjorde VEB desuden, at Christian Thode vender hjem til VEB og bliver assistenttræner for ligaholdet. Han har fået sin opvækst i Frederikshavn, men har boet flere år i Norge, hvor han var landstræner, inden han for et år siden flyttede til Aalborg.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen