HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram






Bold- og tøjsponsor



Facebook



23.01.2008
Claus Poulsen ny cheftræner i VEB

Vendsyssel Elite Badminton får ny træner i næste sæson. 30-årige Claus Poulsen overtager ansvaret efter Kenneth Larsen, som stopper efter kun én sæson i VEB.

Claus Poulsen skal ligeledes være cheftræner på Frederikshavn Badminton Academy, som VEB’s sportschef, Peter R. Jensen, åbner 1. september.

Claus Poulsen har de seneste par år været landstræner i Australien. Inden da var han i to et halvt år assisterende landstræner i Holland, hvor han stoppede efter OL i Athen i 2004. Den kommende VEB-træner har endvidere en fortid som DBF-gruppetræner og cheftræner for Team Danmarks badmintoncenter i Århus.

- Vi er meget glade for, at det er lykkedes at lave en aftale med Claus Poulsen. Det er ingen hemmelighed, at vi gerne ville have fortsat samarbejdet med Kenneth Larsen, men det kunne desværre ikke lade sig gøre. Til gengæld har vi Kenneths og andre badmintoneksperters ord for, at vi har fundet en fuldgod erstatning i Claus Poulsen, udtaler Peter R. Jensen.

Claus Poulsen glæder sig til at komme hjem til Danmark og stå i spidsen for VEB

- Efter nogle spændende og udviklende år i udlandet ser jeg frem til at fortsætte den professionelle udvikling, som altid har præget VEB, siger Claus Poulsen i telefonen fra Australien, hvorfra han vender hjem i slutningen af april.

Ud over at være træner i VEB og Frederikshavn Badminton Academy skal Claus Poulsen undervise på Aalborg Sportshøjskoles Trænerakademi.

- Jobbet som cheftræner for det nye akademi i Frederikshavn og underviser på den nye internationale træneruddannelse i Aalborg ser jeg som en stor chance for at skabe et godt og vedvarende samarbejde mellem de to akademier. Dette samarbejde vil være med til at skabe nogle perfekte udviklingsmuligheder for nogle af verdens bedste badmintonspillere, som efter deres aktive karriere kunne tænke sig at blive i sporten som trænere, mener Claus Poulsen.

Det er første gang i VEB’s seks-årige historie, at man henter en træner uden for Nordjylland. Inden Kenneth Larsen stod Lasse Bundgaard og Henrik Møller i spidsen for holdfællesskabet fra Frederikshavn og Skagen.

- Timingen kan ikke være bedre. Vi får en dygtig træner med international erfaring. Det har både VEB og Frederikshavn Badminton Academy brug for. Claus Poulsen har mange gode kontakter, som han allerede er i fuld gang med at bruge, oplyser Peter R. Jensen.

Kenneth Larsen stopper i VEB, fordi han i den kommende sæson skal bruge endnu flere kræfter på jobbet som sportslig ansvarlig for Italiens bedste badmintonspillere.

- I den forbindelse er der ingen tvivl om, at vi vil bruge træningsmiljøet omkring Frederikshavn Badminton Academy alt det, vi kan. Det kan mine italienske spillere få stor glæde af, vurderer Kenneth Larsen.

Peter R. Jensen beklager Kenneth Larsens farvel til VEB, men er glad for, at han vil bruge Frederikshavn Badminton Academy.

- Vi har været utroligt glade for Kenneth. Han er en fantastisk træner, som har givet os meget, siger sportschefen.




VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Bronzekamp: 
Tirsdag 7. maj i Arena Nord
VEB - Team Skælskør-Slagelse
AFLYST - VEB vinder uden kamp

Grundspillet:

Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

Tirsdag 20. februar:
VEB - Solrød Strand: 6-3

Fredag 23. febraur:
Gentofte - VEB: 4-5

DM-semifinale
Tirsdag 2. april:
Skovshoved - VEB: 5-2

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen