HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook24.07.2019
Vild sejr: Jan Ø. Jørgensen vinder over Lin Dan

Jan Ø. Jørgensen, som er skiftet til Vendsyssel Elite Badminton, besejrede onsdag formiddag dansk tid ingen ringere end Lin Dan fra Kina i første runde af Super 750-turneringen Japan Open.

På sin femte matchbold vandt VEB-spilleren med 16/21, 21/11, 23/21. Det er kun femte gang i 14 indbyrdes kampe, at Jan Ø. Jørgensen vinder over den dobbelte olympiske mester, femdobbelte verdensmester og seksdobbelte All England-mester.

- Jeg er rigtig glad. Det var en god sejr, og det er altid en fornøjelse at spille mod Lin Dan, siger Jan Ø. Jørgensen.

Den 31-årige nordjyde meldte i sidste uge afbud til Indonesia Open på grund af en mindre skade. Situationen var dog ikke mere alvorlig, end at Jan Ø. Jørgensen stiller op i denne uge i Tokyo.

VEB-spilleren har dog fået en barsk lodtrækning. Efter sejren over Lin Dan kan han nu se frem til en ottendedelsfinale mod Tien Chen Chou fra Taiwan, der søndag strøg helt til tops i Indonesien.

- Det bliver endnu en hård kamp. Chou er rigtig godt spillende. Det bliver svært, men jeg tror på min chance, fastslår Jan Ø. Jørgensen, der har VM i Schweiz i slutningen af august som årets højdepunkt.

I VEB er der stor glæde over Jan Ø. Jørgensens bemærkelsesværdige sejr over Lin Dan.

- Det er fantastisk. Sejren sender et stærkt signal om, at han er præcis den stjernespiller, som vi glæder os til at præsentere i Arena Nord i den kommende sæson, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen