HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook06.11.2019
Hjemmekamp mod Værløse flyttet til torsdag 5. december kl. 18.00

Vendsyssel Elite Badmintons næste hjemmekamp er blevet fremrykket, så den spilles torsdag 5. december kl. 18.00.

Kampen mod Værløse skulle være spillet fredag 6. december, men det er en stor julefrokostdag, hvor mange har travlt. Dels giver det udfordringer med at skaffe frivillige hjælpere, dels ville det sikkert betyde færre tilskuere.

Vi er derfor glade for, at Værløse er gået med til at spille ligakampen torsdag 5. december kl. 18.00. Det er lidt tidligere, end vi ønsker, men Værløse skal køre hjem efter kampen, og derfor vil de gerne i gang så tidligt som muligt.

Er der badmintonklubber eller andre, som har lyst til at lave en tur til Frederikshavn for at se denne ligakamp i Arena Nord, er der mulighed for at bestille en menu, som kan nydes i Arena Nord - naturligvis til en fair pris.

Bestilling af menu sker igennem VEB på info(at)skagensportscenter.dk inden 29. november kl.
10.00.

Værløse har et godt hold med blandt andre den ene halvdel af danmarksmestrene i damedouble, Julie Finne-Ipsen.

Vi har igen brug for solid opbakning for at bevare pladsen i Top 4, så vi håber på mange tilskuere trods ændring af kampdatoen. Vores to første hjemmekampe samlede henholdsvis 830 og 770 tilskuere.

<article></article>
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen