HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook26.11.2019
VEB skuffer i topkamp - taber 3-6 til Højbjerg

VEB skuffede i topkampen på udebane mod Højbjerg. Aarhusianerne chokstartede med en føring på 4-0 og vandt med 6-3. Dermed har VEB tabt begge sine udekampe i denne sæson, mens det er blevet til to sikre sejre hjemme i Arena Nord.

I en tætpakket Højbjerg Badmintonhal kunne de aarhusianske tilskuere juble over en føring på hele 4-0, og det var faktisk en 18-årig nordjyde, som gjorde det onde ved VEB. Natasja P. Anthonisen, som har fået sin badmintonopdragelse i abc Aalborg, vandt meget overraskende begge sine kampe.

Først blev det sammen med Mathias Bay-Smidt til en sejr på 21/17, 21/19 over Cheryl Seinen og Jacco Arends. Det var en kamp, hvor VEB havde kalkuleret med sejr. Det samme var tilfældet i damedouble, men her trak Natasja P. Anthonisen igen det længste strå. Hun spillede sammen med ligeledes 18-årige Amalie Schulz Terp-Nielsen, og de besejrede Christinna Pedersen og Cheryl Seinen med 21/15, 21/18.

VEB-parret havde store problemer med at få spillet til at fungere. Hele tiden ventede VEB-lejren på, at rutinen ville blive afgørende, men de to unge Højbjerg-spillere sikrede Højbjerg den vigtige sjette sejr, som betyder, at Højbjerg får ni point med fra kampen, mens VEB må nøjes med.

Ud over to nederlag til Christinna Pedersen, Cheryl Seinen og Jacco Arends tabte Jan Ø. Jørgensen prestigeopgøret mod Hans-Kristian Vittinghus. Jan Ø. lavede for mange fejl og blev slået 14/21, 15/21. Jan Ø. har nu tabt to ud af fire kampe i VEB-trøjen - øv!

Til aftenens VEB-sejre. Kirsty Gilmour fik en fin skalp, da hun besejrede Line Kjærsfeldt med 21/14, 21/16. Victor Svendsen vandt 21/19, 21/12 over brasilianeren Ygor Coelho, der ellers kom med en flot finaleplads søndag ved Scottish Open. Endelig blev det til en sikker sejr i anden herredouble til Victor Svendsen og Robin Tabeling. De slog Mads Vestergaard og Hans-Kristian Vittinghus med 21/9, 21/15.

VEB spiller igen torsdag 5. december hjemme mod Værløse. Kampen begynder allerede kl. 18.00 i Arena Nord.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen