HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook04.12.2019
Der skal point på kontoen mod Værløse

En sejr på mindst 6-3 er målet, når Vendsyssel Elite Badminton torsdag aften får besøg af Værløse i Arena Nord i Frederikshavn.

- Der er ingen grund til at pakke tingene ind. Vores mål er en plads i Final4. Der resterer tre runder, og vi ligger p.t. på fjerdepladsen. Derfor skal der point på kontoen mod Værløse, udtaler VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

VEB har vundet begge sæsonens hjemmekampe, mens det er blevet til to nederlag på udebane. For en uge siden tabte VEB til Højbjerg i Aarhus.

- Jeg er glad for, der er så kort tid mellem disse to kampe, for vi har virkelig noget at revanchere efter vores skuffende indsats i Aarhus, erkender VEB-træneren.

Værløse kommer til Frederikshavn med tre nederlag på stribe. Sjællænderne er på sidstepladsen i Badmintonligaen, men det er værd at bemærke, at Værløse i første spillerunde overraskende besejrede Greve.

- Vores udgangspunkt er det samme som i de to foregående hjemmekampe mod Aarhus AB og Greve. Spiller vi op til vores bedste, vinder vi over Værløse. Til gengæld er der heller ingen tvivl om, at vi taber, hvis vi rammer samme lave niveau som i Aarhus, siger Allan Kolbro Nielsen.

Der er igen gratis entre i Arena Nord, hvor sæsonen første to hjemmekampe lokkede henholdsvis 830 og 770 tilskuere til badminton i verdensklasse.
Der er ikke flere hjemmekampe i denne sæson.

RSL Final 4 afvikles tirsdag 22. og onsdag 23. juni 2021.

Deltagere:
VEB
Team Skælskør-Slagelse
Skovshoved
Værløse

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen