HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook04.02.2020
VEB klar til Final 4: Var bagud 0-2, men vandt 5-4 i Skovshoved

Vendsyssel Elite Badminton skal spille Final 4 om DM-guldet fredag 17. og lørdag 18. april i Brøndby Hallen. Det blev en kendsgerning, da VEB mandag aften vandt 5-4 ude over Skovshoved i den sidste kamp i grundspillet.

- Hvis ikke vi var kommet med, havde vi nok stået til øretæver i pressen. Men nu er vi med, og så kan alt ske. Jeg håber, at mange nordjyske busser tager turen øst på og bakker os op, siger VEB-spilleren Jan Ø. Jørgensen.

Han skiftede inden sæsonen til VEB sammen med Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl, og med den nordjyske stjernetrio i truppen var VEB spået en sikker plads i Final 4. Med to runder igen var VEB dog kun på femtepladsen, og i de to sidste kampe stillede VEB op uden Christinna Pedersen, Kamilla Rytter Juhl og Kirsty Gilmour, som er optaget af Premier Badminton League i Indien.

- Jeg har hele tiden troet på det - som en af de få i klubben - og derfor var det en fantastisk forløsning, at vi klarede den i Skovshoved. Stor ros til spillerne, som virkelig stod sammen i de sidste to kampe og fandt ressourcer, vi ikke har haft tidligere på sæsonen, siger VEB's træner, Allan Kolbro Nielsen.

Den kroatiske veteran Zvonimir Durkinjak, som er i gang med sin niende sæson i VEB, roser sin træner, men også Jan Ø. Jørgensen.

- Her i dagene omkring de sidste par kampe har Jan virkelig været god til at skabe den rigtige stemning og indstilling i truppen. Han har været meget fokuseret, siger Zvonimir Durkinjak, som selv stod for en af aftenens to overraskende VEB-sejre.

Se alle resultater her.

Sammen med Jacco Arends vandt kroaten med 21/17, 21/17 i første herredouble over Joachim Fischer og Carsten Mogensen. En gedigen overraskelse, som ingen havde set komme. Netop den sejr sikrede VEB sejren på Krøyersvej i Skovshoved.

Her fik VEB ellers en skidt start og kom bagud 0-2. Heldigvis vandt Cheryl Seinen og Robin Tabeling med 21/19 i tredje sæt i første mixeddouble. Dermed var stillingen 1-2, og VEB kom foran 3-2 med to sikre og ventede sejre til Jan Ø. Jørgensen og Victor Svendsen. Line Philipsen tabte herefter anden damesingle. Så var stillingen 3-3.

VEB kunne nøjes med at tabe 4-5 og stadig komme i Final 4, og den fjerde sejr kom overraskende i damedouble, hvor Cheryl Seinen og Debora Jille - på deres fjerde matchbold - vandt 21/11, 24/22 over Mette Poulsen og den danske mester i damedouble, Claudia Paredes.

Arends og Durkinjak sikrede sejren, og det lignede også en 6-3-sejr til VEB, da Robin Tabeling og Victor Svendsen bragte sig foran med 20/14 i tredje sæt, men VEB-duoen misbrugte seks matchbolde og tabte otte point i træk. 

En lidt ærgerlig afslutning på kampen, men det kunne ikke ødelægge oplevelsen af en skøn VEB-aften i Skovshoved, som de seneste år har været dominerende i Badmintonligaen, men nu skal spille om at undgå nedrykning.

- Det var en rigtig god holdkamp. I de kampe, hvor vi var underdogs, gik vi ind og performede super godt. Folk var parate. Både på og uden for banerne blev der knoklet af alle omkring holdet for at få det til at lykkedes, udtaler Jan Ø. Jørgensen.

Der mangler én kamp tirsdag aften i Badmintonligaen. VEB ligger p.t. på førstepladsen, men den plads forventes Greve at overtage. I givet fald slutter VEB på andenpladsen og skal spille DM-semifinale mod enten Højbjerg eller Solrød Strand.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen