HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook15.02.2020
Med bus til Final 4 for kun 125 kroner

Vendsyssel Elite Badminton sender minimum en dobbeltdækkerbus med fans og sponsorer af sted fra Vendsyssel til Brøndby Hallen, når VEB fredag 17. og lørdag 18. april kæmper om DM-guldet i Final 4.

- Mange har efterlyst muligheden for at komme med bus til Brøndby Hallen, og nu er vi endelig klar med et fantastisk tilbud, siger formand Jan R. Jensen.

Tilmeld dig her.

Prisen pr. person er kun 125 kroner. Det er inklusiv bus tur/retur, frokost om fredagen, entre både fredag og lørdag, drikkevarer i bussen (øl, vand og kaffe) og en T-shirt fra VICTOR, så alle VEB-fans er ens påklædt.


- Det har været vigtigt for os at få prisen helt i bund, og her skylder vi en stor tak til Sparekassen Vendsyssel, Arena Nord og Nordjyske Bank, som er gået ind med ekstraordinær økonomisk opbakning, siger Jan R. Jensen.

Overnatningen fra fredag til lørdag skal de op til 74 fans i bussen selv står for. VEB har på forhånd lavet aftaler med vandrehjemmet Belægningen og Scandic Hvidovre, som tilbyder forskellige typer af overnatning.

Bussen kører fra Skagen fredag 17. april kl. 9.00. Der er opsamling i ved Iscenter Nord i Frederikshavn kl. 9.45, og herefter går turen til Brøndby Hallen, hvor semifinalerne begynder kl. 18.00. VEB møder Højbjerg fra Aarhus, mens Greve og Solrød kæmper om den anden finaleplads.

Lørdag er der bronzekamp kl. 12.00 og DM-finale kl. 13.00. Finalen sendes direkte på TV2 Sport. Det er første gang, at Badminton Danmark arrangerer Final 4.

- Vi satser selvfølgelig på at vende hjem med DM-trofæet lørdag aften, smiler VEB-formanden.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen