HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook25.03.2020
VEB ønsker markante fornyelser i hovedbestyrelsen

Vendsyssel Elite Badminton mener, at der skal ske markante fornyelser i hovedbestyrelsen i Badminton Danmark, og derfor anbefaler VEB landets klubber at stemme på Tore Vilhelmsen (formand), Carsten Werge (eliteansvarlig) og Torben Pedersen (eventansvarlig).

- Vi vil endda sige jo mere nyt jo bedre. Det helt centrale er fornyelsen. Vi skal have folk ind i hovedbestyrelsen udefra, og der skal skiftes så meget ud som muligt i hele bestyrelsen, så de "gamle", der er tilbage, ikke kan præge de nye for meget i starten. Vi trænger til en helt ny måde at se tingene på i Badminton Danmark, mener VEB's formand, Jan R. Jensen.

For VEB handler det om at trække dansk badminton i en anden retning. Vi ønsker en bestyrelse, som har mere føling med, hvad der sker i klubberne.

- Tore, Carsten og Torben har en tilgang, hvor de vil involvere og lytte mere til klubberne. Det er vigtigt for os, da klubberne ER Badminton Danmark. Deres mål er, at Badminton Danmark og hovedbestyrelsen er til for klubberne, så der skal være mere tilgængelighed. Det bakker vi op om, fastslår VEB's næstformand, Jacob Høyer Filt Juhl og fortsætter:

- Den nye formandskandidat har også forstået, at der er store udfordringer med den nuværende rangliste og holdturneringsreglement, og her ser vi frem til en god dialog i fremtiden, hvor der ikke bare bliver besluttet noget uden om klubberne.

VEB har været med i Badmintonligaen siden 2006, men på intet tidspunkt har forbundet vist en oprigtig evne til at gå forrest i markedsføringen af ligaen. Tværtimod. Generelt fylder badminton alt for lidt i medierne. Derfor er det vand på VEB's mølle, når Carsten Werge skriver på Facebook:

"Når man kender talentpotentialet i Danmark, så må det være muligt at skabe større "hype" omkring vores spillere. Det skriger til himlen, at en ung og ubetinget talentfuld dansk tennisspiller, der velsagtens ligger omkring nr. 800 på verdensranglisten, nærmest får større opmærksomhed i de danske medier end Anders Antonsen. Denne mediemæssige ubalance skal der laves om på, så både Badminton Danmark og de enkelte spillere kan tiltrække større sponsorer og dermed også skaffe et bedre økonomisk grundlag for talentudviklingen".

Carsten Werge skriver endvidere:

"Det eksisterende Badminton Danmark er ikke altid kendetegnet ved ambitioner, fremdrift og nytænkning. Dette sagt i respekt for den flok af frivillige, som uden tvivl har gjort deres bedste."

- VEB er enig med Carsten Werge, og vi håber, at der er mange andre klubber, som har modet til at hoppe ind i det tog, som vil køre Badminton Danmark i en ny og bedre retning, udtaler Jan R. Jensen.

Årsmødet i Badminton Danmark er planlagt til at finde sted lørdag 13. juni.
VEB's kampprogram i sæsonen 2023/2024:

Tirsdag 20. februar kl. 18.30 i Arena  Nord:
VEB - Solrød Strand

Fredag 23. februar:
Gentofte - VEB

Eventuelt:
Tirsdag 2. april:
DM-semifinaler
Nr. 1 og 2 har fordel af hjemmebane

DM-finale
Tirsdag 7. maj kl. 17.30 i Frederiksberg Hallerne

Resultater:
Torsdag 31. august:
VEB - Aarhus AB: 8-1

Tirsdag 19. september:
VEB - Værløse: 7-2

Fredag 22. september:
RSL Odense OBK - VEB: 5-4

Tirsdag 26. september:
VEB - Højbjerg/Via Biler: 6-3

Tirsdag 3. oktober:
Team Skælskør/Slagelse - VEB: 5-4

Tirsdag 7. november:
Skovshoved - VEB: 6-3

Torsdag 9. november:
VEB - Hvidovre: 8-1

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen