HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook02.06.2020
Victor Svendsen klar til sin femte sæson i VEB

Vendsyssel Elite Badminton har forlænget aftalen med den 24-årige hjørringenser Victor Svendsen. Victor Svendsen fortsætter også personligt sit parløb med Sparekassen Vendsyssel, som desuden er hovedsponsor i VEB og lokal sponsor i moderklubberne Hjørring, Frederikshavn og Skagen.

- Victor er en af Hjørrings dygtigste individuelle sportsudøvere, og ham er vi stolte over at fortsætte samarbejdet med. Det var et super initiativ at skaffe en Hjørring-dreng retur til VEB, siger regionsdirektør Casper Nissen Larsen, Sparekassen Vendsyssel i Hjørring.

Victor Svendsen er professionel badmintonspiller og bor i København, hvor han træner dagligt med Danmarks absolut bedste spillere i Brøndby Hallen. Han er nr. 52 på verdensranglisten og er derfor en eftertragtet ligaspiller, ligesom han flittigt deltager i internationale turneringer i udlandet.

- Men jeg elsker at komme hjem til Vendsyssel og spille for VEB. Nogle gange bliver der også lige tid til et smut forbi Hjørring, smiler Victor Svendsen.

Han har fået sin badmintonopdragelse i Hjørring, men rejste relativt tidligt til Ikast for at satse på sin badmintonkarriere. I sæsonen 2016/2017 skiftede han til VEB, hvor han med sit gode humør og mange sejre alle år har været en publikumsfavorit.

VEB er et holdfællesskab, som Frederikshavn og Skagen dannede i 2002. Hjørring kom med i 2016 – samtidig med, at Victor Svendsen skiftede til VEB.

- Vi har generelt haft stor glæde af at blive en del af VEB. Vi har ikke mindst oplevet en stor vækst på ungdomssiden, således at vi har status som Nordjyllands største badmintonklub med over 415 medlemmer, oplyser HBK’s formand, Mette Nielsen.

VEB’s næstformand, Jacob Høyer Filt Juhl, der bor i Hjørring, arbejder ihærdigt på at skaffe flere sponsorer fra Hjørring-området.

- Vi indrømmer, at det har været op ad bakke de første år, men nu har vi fået et gennembrud. Vi har blandt andet lavet et par fine aftaler med Fjordbak Byg og Beierholms Hjørring-afdeling. Derudover er vi lige nu i dialog med flere virksomheder, som har lyst til at medvirke til, at badmintonsporten fortsætter med at udvikle sig i Vendsyssel, siger Jacob Høyer Filt Juhl.

Ud over Sparekassen Vendsyssel står der også Victor A/S på Victor Svendsens VEB-trøje, og frederikshavner-virksomheden fortsætter også som sponsor i den kommende sæson.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen