HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook05.06.2020
VEB forlænger med stærk damesingle

Den 27-årige skotte Kirsty Gilmour er klar til sin tredje sæson i Vendsyssel Elite Badminton. Hun får igen den vigtige og krævende plads som 1. damesingle.

De to parter er blevet enige om en kontraktforlængelse, mens Kirsty Gilmour sidder hjemme i Glasgow og utålmodigt venter på at komme tilbage på badmintonbanen.

- Skotland er stadig ramt af lockdown, så der er desværre ingen træning på banen i øjeblikket, men min Vendsyssel-trøje hjælper mig igennem, fortæller Kirsty Gilmour i en video fra Skotland.

Hun ligger p.t. nr. 27 på verdensranglisten i damesingle. Foran sig har hun kun tre andre europæiske spillere. 

Ligesom resten af VEB-holdet går Kirsty Gilmour glip af Final 4, fordi VEB har meldt afbud til medaljekampene 19.-20. juni i Brøndby Hallen. Derfor kigger skotten fremad mod næste sæson i Badmintonligaen.

- Jeg glæder mig til igen at være en del af vores fantastiske hold og komme tilbage på banen og konkurrere. Det bliver min tredje sæson i Vendsyssel, og det bliver spændende at se, hvordan vi klarer os, siger Kirsty Gilmour.

Cheftræner Allan Kolbro Nielsen er yderst tilfreds med kontraktforlængelsen med den sympatiske skotte.

- Kirsty er alt det, vi elsker i VEB. Når vores spillere træder ind på banen i Badmintonligaen, skal publikum ikke være i tvivl om, at de vil det 110 procent, og den type er Kirsty. Hun er desuden et skønt menneske, som vi alle sætter pris på, når vi træner og er sammen socialt og hygger os, siger VEB-træneren.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen