HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook11.06.2020
Debora Jille forlænger og får ny rolle på VEB's hold

Debora Jille er klar til sin anden sæson i Vendsyssel Elite Badminton, hvor hun får en ny rolle på ligaholdet.

- Først og fremmest er vi bare glade for, at vi er blevet enige med Debora om en forlængelse. Hun tog os alle med storm i sin debutsæson, hvor det hele kulminerede i grundspillets sidste kamp, husker VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Her besejrede den kun 20-årige hollænder - sammen med Cheryl Seinen - Mette Poulsen/Claudia Paredes fra Skovshoved med 21/11, 24/22 i et absolut nøgleopgør i den altafgørende udekamp.

- Debora har så meget power og råstyrke, at det næsten ikke kan beskrives. Det er virkelig en spiller med et stort potentiale, som kun bliver bedre og bedre de kommende år, vurderer VEB-træneren.

Hvor Debora Jille i sin debut-sæson mest spillede anden damesingle, kan hun i sæsonen 2020/2021 se frem at bruge alle sine kræfter i dame- og mixeddouble. Det er netop de to kategorier, hun også satser på internationalt. Hun er p.t. nr. 81 på verdensranglisten i damedouble og nr. 131 i mixeddouble. For et år siden var hun nr. 145 og 529.

- Det fortæller jo alt om hendes flotte udvikling. Vi glæder os helt vildt til igen at se hende på banen i VEB-trøjen, hvor vi vi jo ved, at hun er en kæmpe fighter, siger Allan Kolbro Nielsen.

Selv udtaler den unge hollænder:

- Jeg er beæret over at få lov til at spille endnu en sæson i denne fantastiske klub, hvor alle gav mig en flot modtagelse, så jeg følte mig hjemme. Sidste sæson var min først i den danske liga, og her fik jeg chancen for at spille med og mod spillere, som jeg stadig ser op til, så det var utrolig oplevelse for mig.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen