HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook02.07.2020
Zvonimir Durkinjak med imponerende jubilæum: 10 år i VEB

Zvonimir Durkinjak fejrer i næste sæson et imponerende jubilæum. Den 32-årige kroat skal i gang med sin 10. sæson i Vendsyssel Elite Badminton. Er der overhovedet andre aktive spillere i Badmintonligaen, som har spillet 10 år i træk i den samme klub? Det mener vi ikke.

- "Jak" er først og fremmest et fantastisk menneske, som giver mere, end alle andre forventer. Han sørger for, at alle har det godt. Er der én, som er lidt ked af det, klarer "Jak" det. Han smider sig også på gulvet, hvis der mangler en seng, smiler VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Sportsligt bider kroaten stadig fra sig. Det viste han i sæsonens sidste kamp, hvor han sammen med Jacco Arends fik skovlen under Joachim Fischer og Carsten Mogensen i den altafgørende kamp i Skovshoved. Tidligere i sin lange VEB-karriere har han også besejret spillere om Lars Paaske, Kim Astrup, Rasmus Bonde og Niclas Nøhr.

- Vi ved altid, hvad vi får, når "Jak" går på banen. Han giver alt, hvad han har i sig uanset eventuelle skavanker. Han er også vores brandslukker, som kan spille alle tre kategorier. Det beviste han så sent som i denne sæson, husker VEB's cheftræner.

Zvonimir Durkinjak er én af få spillere i Badmintonligaen, som har vundet Golden Set i alle tre kategorier.

I denne videohilsen fra Kroatien indleder "Kaptajn Jak" - typisk for ham - med ønsket om, at alle har det godt i denne corona-tid.

- God damn amazing, lyder hans kommentar til, at han skal i gang med sin 10. sæson i VEB. 

- Det er svært at forstå. Det har været fantastisk, og jeg glæder mig til næste sæson. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, siger Zvonimir Durkinjak, som også benytter lejligheden til at sende en ekstra tak til formand Jan R. Jensen og cheftræner Allan Kolbro Nielsen.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen