HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook25.08.2020
Knusende sejr i sæsonpremieren: VEB slår Odense med 8-1

Vendsyssel Elite Badminton kom flyvende ud af starthullerne i Badmintonligaen med en knusende 8-1-sejr over oprykkerne fra Odense. Der var klasseforskel i Arena Nord, hvor godt 300 tilskuere overværede VEB's første ligakamp i over et halvt år.

- Det er helt fantastisk, for jeg var lidt nervøs, selv om vi var favoritter. Alt det her corona, og vi har ikke spillet kampe et halvt år, så jeg havde fokus på det, vi altid har, nemlig at levere som et hold, og det lykkedes, mener VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Han glædede sig ekstra meget over Jan Ø. Jørgensen, som jo spillede sin første kamp efter i sommer at være stoppet på forbundstræningen i Brøndby.

- Jeg er rigtig glad for at se Jan levere i første herresingle, trods at han er stoppet i København og flyttet til Tyskland. Han lovede os at holde sig klar, og det har han gjort, konstaterede VEB-træneren.

Han uddelte også roser til 32-årige Zvonimir Durkinjak, som inden kampen blev hyldet og modtog en gave, fordi han i år spiller sin 10. sæson i VEB.

- To kampe og to sejre. Inden kampene siger han altid, at han har dårlige bolde, dårlig hal og alt muligt nede i Kroatien, men heroppe leverer han gang på gang. Han har et højt niveau, så jeg giver ikke meget for hans undskyldninger og nervøsitet, smiler Allan Kolbro Nielsen.

Debutanten Mathias Christiansen vandt i to sæt i første herredouble sammen med Robin Tabeling. Parret var bagud med 8-13 i andet sæt, men kom tilbage

Robin Tabeling var også udfordret i første sæt i mixeddouble sammen med Cheryl Seinen, men hollænderne slog Sara Thygesen og Adam Hall i to sæt.

Aftenens største VEB-sejr leverede Kirsty Gilmour i første damesingle, hvor hun slog Camilla Martens med 21-4, 21-8.

Eneste VEB-nederlag kom i damedouble, hvor Debora Jille og Cheryl Seinen tabte 10-21, 19-21 til Danmarks bedste par, Sara Thygesen og Maiken Fruergaard (nr. 21 i verden). Men absolut en godkendt indsats af VEB-parret.

Se alle resultater her.

Med storsejren, der udløser tre bonuspoint, indtager VEB førstepladsen i Badmintonligaen.

VEB's næste kamp er på torsdag ude mod Højbjerg/ViaBiler.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen