HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook16.09.2020
Victor Svendsen: Afgørende for min karriere

VEB-spilleren Victor Svendsen opnåede i dag en milepæl i sin karriere, og denne gang var der ikke tale om en sejr i en international turnering.

Den 25-årige hjørringenser blev onsdag optaget på Badminton Danmarks Nationale Elite Træningscenter i Brøndby.

VEB-spilleren har været tilknyttet centret, siden han flyttede til København for nogle år siden, men der er alligevel en verden til forskel at blive "fast medlem" af det fineste selskab i Badminton Danmark.

- Det betyder, at jeg får Kenneth Jonassen (landstræner, red.) som min hovedtræner, og jeg får adgang til Team Danmarks ekspertise, for eksempel fysioterapeut, styrketræner, diætist med mere, siger Victor Svendsen.

Den dygtige VEB-spiller kan også nu se frem til at få endnu mere opmærksomhed til træningen i Brøndby Hallen, ligesom han givetvis bliver sendt af sted til flere og større turneringer.

- Det er meget afgørende for, at jeg kan tage næste skridt i min udvikling, og der er selvfølgelig også lidt økonomi i det, smiler Victor Svendsen.

Han satser på, at hans næste internationale turnering bliver Denmark Open i Odense i dagene 13.-18. oktober. Han er p.t. nr. fire på reservelisten i herresingle, og Badminton Denmark vurderer derfor, at der bliver plads til VEB-spilleren.

Victor Svendsen ligger p.t. nr. 64 på verdensranglisten.

Ud over "Viggo" blev den tidligere VEB-spiller Lasse Mølhede (Solrød) også optaget på det Nationale Elite Træningscenter.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen