HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook03.12.2020
Solrød-VEB spilles som planlagt i aften

Solrød skriver på Facebook, at aftenens ligakamp mod VEB er aflyst grundet COVID-19. Det passer ikke. Kampen spilles som planlagt kl. 18.30 i Solrød Idrætscenter. Det har Badminton Danmark torsdag middag meddelt i en mail til de to klubber.

Solrød skrev i aftes kl. 23.34 en mail til Badminton Danmark og VEB, hvori de redegjorde for, hvorfor de - med blot 19 timer til kampstart - ønskede opgøret udsat. Torsdag morgen oplyste Solrød pludselig på Facebook, at kampen er aflyst/udsat.

Men kampen spilles som planlangt. Badminton Danmark skriver:

"Holdturneringsudvalget har her til morgen hastebehandlet en anmodning fra Solrød Strand om at udsætte ligakampen i aften mod Vendsyssel.

Administrationen har været i tæt kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed for at få afklaret myndighedernes vurdering af smitterisiko m.v.

Solrød Strand har oplyst, at to spillere og en træner har været i tæt kontakt med ungdomsspillere, der deltog i Kredsmesterskaber i weekenden, og som efterfølgende er konstateret positive for COVID-19. De tre personer er naturligvis sat i isolation.

Klubbens øvrige ligaspillere er i såkaldt ”3. led” i forhold til personer, der er testet positive for COVID-19. Styrelsen for Patientsikkerhed oplyser, at der ingen restriktioner eller særlige anbefalinger er for personer i ”3. led”, da det vurderes at de ikke har en større smitterisiko end den øvrige del af befolkningen.

Holdturneringsudvalget har stor forståelse for Solrød Strands forsigtighedsprincip, men den endelige beslutning er truffet på baggrund af de generelle anbefalinger fra myndighederne. Og da det herfra vurderes sikkert at afvikle ligakampen, har udvalget besluttet at fastholde afvikling i aften kl. 18.30 i Solrød Idrætscenter.

Det accepteres dog, at Solrød Strand kan fravige det gældende Afviklingskoncept, hvis det ikke er muligt at opfylde alle punkter (eksempelvis udlægning af grønne baner).

Spillere, der er i isolation kan naturligvis ikke deltage i kampen."
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen