HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook03.12.2020
Tre på stribe: VEB vinder 6-3 ude over Solrøds tophold

VEB besejrede torsdag aften topholdet Solrød med 6-3 på udebane. Det skete i et stort set tomt Solrød Idrætscenter grundet COVID19-udfordringer i Solrød Strand Badmintonklub, som havde vundet sine seneste to kampe med 9-0.

Optakten til kampen var besynderlig. Solrød oplyste onsdag kl. 23.34, at klubben ønskede kampen udsat, og i morges oplyste Solrød på Facebook, at kampen var aflyst. På det tidspunkt sad VEB's trup i København og var klar til at spille. Torsdag middag meddelte Badminton Danmark, at kampen skulle spilles som planlagt. Det havde Holdturneringsudvalget afgjort på et hasteindkaldt møde.

- Det har været 19 mentalt hårde timer, hvor tingene gik op og ned. Jeg sov ikke meget i nat. Det fortsatte, da vi ankom til en tom hal, og vi skulle endda spille uden linjedommere. Heldigvis var vi dygtige til at holde fokus på kampen, som vi er glade for, at Badminton Danmark besluttede skulle spilles, siger VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Solrød manglede - i forhold til holdets seneste kampe - tre spillere: Mia Blichfeldt, Frederikke Lund og Lasse Mølhede. Pudsigt nok var VEB også taget til Solrød uden vores normale damesingler, Kirsty Gilmour og Laura Sarosi/Britney Tam, samt doublespilleren Mathias Christiansen. Sidstnævnte er skadet, mens de tre damsingler ikke kunne spille på grund af corona-karantæneregler, når de returnerede fra Danmark.

VEB fik en drømmestart med en føring på 3-0. Der var sejre i begge mixeddoubler - Cheryl Seinen/Robin Tabeling med stort besvær - og til den bulgarske VEB-debutant Laura Zetchiri, som kom bagud 3/9 i første sæt, men herfra sikkert styrede sejren i land.

Desværre tabte VEB to herresingler. Jan Ø. Jørgensen tabte i tre sæt til ireren Nhat Nguyen, mens Victor Svendsen blev besejret i to sæt af den tidligere topspiller Emil Holst. Victor tabte den mentale kamp i kampen til den mere erfarne Emil Holst.

- Det er selvfølgelig skuffende, at Victor taber. Han er nu forbundsspiller og skal lære at være favorit. Jan spillede en fin kamp og leverede derudover et fantastisk arbejde op til kampen med at få inkluderet vores tre nye spillere. Det lykkedes virkelig, siger Allan Kolbro Nielsen.

Endnu en rutineret VEB-debutant, den 34-årige schweizer Sabrina Jaquet, vandt 21/17, 21/17 i første damesingle. 4-2 til VEB.

Solrød reducerede med en sejr i første herredouble, hvor VEB's Robin Tabeling havde den finske debutant Anton Kaisti som makker.

Herefter vandt Cheryl Seinen/Debora Jille i tre sæt og Victor Svendsen/Zvonimir Durkinjak i to sæt. Og dermed 6-3 til VEB, som har åbnet sæsonen med tre sejre på stribe.

Især den rutinerede kroat, Zvonimir Durkinjak, imponerer i denne sæson. Det er blevet til fem sejre i fem kampe. Han er i gang med sin bedste sæson i flere år.

- Han er outstanding. Han styrede fuldstændigt sin mixeddouble og var også den bedste i herredouble. Han leverer hele tiden og går virkelig foran som den kaptajn, han er for vores hold, fortæller VEB-træneren.

Han uddeler også ros til Mathias Christiansen, der p.t. er skadet.

- Han var virkelig aktiv i kampen. Det er god stil og dejligt at se. Det er endnu et tegn på den holdspirit, som vi har bygget op igennem flere år, mener Allan Kolbro Nielsen.

VEB spiller igen tirsdag 15. december hjemme mod Skovshoveds danske mestre, der i Viktor Axelsen og Rasmus Gemke har Badmintonligaens stærkeste herresingler.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen