HOVEDSPONSORER
VEB’s kampprogram


Bold- og tøjsponsorFacebook14.12.2020
Er Viktor Axelsen med i Frederikshavn?

Vendsyssel Elite Badminton får tirsdag aften besøg af Skovshoveds regerende danske mestre. Det spændende spørgsmål for nordjyske badmintonfans er, om gæsterne har Viktor Axelsen med til Frederikshavn?

COVID-19 har nærmest sat en stopper alle internationale turneringer, så Danmarks p.t. største badmintonnavn har indtil videre i denne sæson spillet for Skovshoved i Badmintonligaen - undtagen når han er skadet. 

- Vi ved ikke, om Viktor er med, og det har vi ingen indflydelse på. Vi bruger alle kræfter på os selv, og vi har rigeligt at kæmpe med, erkender VEB-træner Allan Kolbro Nielsen.

Skader og COVID-19 gør det til et stort puslespil at stille et slagkraftigt hold i tirsdagens hjemmekamp mod Skovshoveds stjernebesatte hold, der ud over Viktor Axelsen også tæller Rasmus Gemke, Joachim Fischer og Carsten Mogensen med flere.

Sikkert er det, at VEB igen må undvære doublespilleren Mathias Christiansen, der først lige er begyndt at træne igen efter en fodskade. Derudover vrikkede VEB's bedste damesingle, Kirsty Gilmour, over på foden i weekenden, da Skotland kvalificerede sig til EM for hold.

- Det er faktisk som at lægge et puslespil, men vi holder fanen højt og fokuserer på, at vi skal levere endnu en god indsats, siger Allan Kolbro Nielsen.

Den nordjyske nedlukning i november gør, at VEB er to kampe bagud i forhold til de fleste andre ligahold. VEB har blot spillet tre kampe, og de er alle blevet vundet. 

- Selv om Skovshoved er danske mestre, er målet, at vi henter vores fjerde sejr. Vi har virkelig leveret som hold indtil videre, og det skal vi blive ved med i denne uge, udtaler VEB-træneren.

Ud over Skovshoved tirsdag aften (kl. 18.30) møder VEB torsdag aften Værløse ude.

Der må være 500 mennesker i Arena Nord i tirsdagens hjemmekamp mod Skovshoved. Der er gratis entre. Alle tilskuere registreres ved ankomst.
Grundspillet:
Tirsdag 3. september
Værløse - VEB

Torsdag 5. september kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - RSL Odense OBK

Tirsdag 24. september kl. 18.30 på Vester Mariendal Skole
Aalborg Triton - VEB

Tirsdag 5. november kl. 18.30 i NES Arena
Højbjerg/Via Biler

Torsdag 7. november kl. 19.00 i Skagen Sportscenter
VEB - Team Skælskør/Slagelse

Tirsdag 26. november kl. 19.00 i Arena Nord
VEB - Skovshoved

Fredag 29. november kl. 18.30 i HBC-Hallen
Hvidovre - VEB

Kampene mod Solrød Strand og Gentofte spilles i februar 2025.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB


Design and powered by IdeFA Gruppen