HOVEDSPONSORER
NÆste hjemmekampBold- og tøjsponsorFacebook29.01.2021
Travl afslutning på grundspillet: Fire kampe på ni dage

Vendsyssel Elite Badminton går en usædvanlig travl periode i møde. Søndagens hjemmekamp mod Gentofte er den første af fire kampe i Badmintonligaen på kun ni dage.

Tirsdag 2. februar gælder det AB Aarhus ude, torsdag 4. februar går turen til Greve, inden Team Skælskør/Slagelse mandag 8. februar gæster Arena Nord i Frederikshavn.

Det tætte program markerer samtidig afslutningen på grundspillet. De fire bedste hold kvalificerer sig til Final 4 i april. 

VEB har - på grund af den nordjyske nedlukning i november - spillet to kampe færre end de fleste andre hold. Ikke desto mindre ligger VEB på femtepladsen, og de 10 ligaholds pointgennemsnit viser, at VEB indtil videre har det stærkeste hold i Badmintonligaen.

VEB har således vundet alle sine fem kampe, og målet er i første omgang at hente den sjette sejr søndag eftermiddag i Arena Nord, når Gentofte kommer på besøg. Gentofte ligger næstsidst, men imponerede i holdets seneste kamp, hvor det kun blev til et nederlag på 4-5 i udekampen mod topholdet Team Skælskør/Slagelse.

- Det er et hold, vi skal vinde over, men de har flere stærke spillere, der kan gøre livet surt for os. Det ved vi alt om, og derfor kræver kampen samme stærke holdindsats, som vi indtil videre har vist i hele denne sæson, siger VEB's cheftræner, Allan Kolbro Nielsen.

Kampen afvikles uden tilskuere, men den kan følges på livestream fra kl. 14.00 på VEB's Facebook-side.
SLAGET OM JYLLAND

Mandag 8. november kl. 19.00 i Arena Nord

VEB - Højbjerg/Via Biler

Gæsterne fra Aarhus kommer til Frederikshavn med blandt andre Line Kjærsfeldt, Kim Astrup, Anders Skaarup og Hans-Kristian Vittinghus.

VEB's hjemmebane
Her træner VEB
NYT FRA BADMINTONLIGAEN


Design and powered by IdeFA Gruppen